Divendres que ve arrenca a Xest la iniciativa juvenil “ELOLCAL”

El próximo viernes arranca en Cheste la iniciativa juvenil “ELOLCAL”.
El próximo viernes arranca en Cheste la iniciativa juvenil “ELOLCAL”.

Post també disponible en: Castellano

Nueva propuesta de ocio juvenil que ha impulsado la concejalía de Juventud, bajo el título de “ELOLCAL”.
Nova proposta d’oci juvenil que ha impulsat la regidoria de Joventut, amb eDivendres que ve arrenca a Xest la iniciativa juvenil “ELOLCAL”l títol de “ELOLCAL”.

Divendres que ve, 29 de març, es donarà a conèixer la nova proposta d’oci juvenil que ha impulsat la regidoria de Joventut, amb el títol de “ELOLCAL”. L’acte tindrà lloc a les 20 hores al carrer Pérez Galdós.

“El projecte és el resultat del treball realitzat des de l’Ajuntament per elaborar un pla per als i les joves de la localitat que no fos intrusiu, sinó que els generés empatia. D’aquí neix el propi nom del projecte, que conté amb una expressió que resumeix una situació que fa gràcia: “LOL”, molt utilitzada per la gent jove en xarxes socials i missatges de mòbil, el significat literal és riure en veu alta oa riallades “, explica l’alcalde i regidor de Joventut, José Morell. “Per evitar imposar un pla d’activitats des de l’Ajuntament, hem implicat a joves de Xest amb diferents interessos musicals, esportius, teatrals i d’oci en general, perquè siguin ells i elles mateixes qui impliquin i motivin a la resta de joves. ELOLCAL és una casa de la joventut virtual, mutantDivendres que veu arrenca a Xest la iniciativa juvenil “ELOLCAL” i i itinerant que englobarà oci alternatiu dirigit a joves i programat per joves, amb la col·laboració de l’Ajuntament “.

Així, ELOLCAL es presenta com un espai flexible i canviant que servirà de punt de trobada i de diversió, amb la finalitat de crear una xarxa de joves. “ELOLCAL no s’associa a un espai concret, sinó que pot donar-se en un carrer o plaça, al teatre, al pavelló esportiu, al parc de la Lomiquia, en una pista de skate i fins i tot en el baix on quedes amb els teus amics i amigues “, apunta Morell.

El projecte s’ha iniciat gràcies a la implicació de joves que poden servir de referent per als i les altres. Aquestes persones seran els que donin el tret de sortida al LOLCAL divendres que ve fent una breu posada en escena del que poden oferir en propers esdeveniments.

Ja s’han unit al projecte el DJ Urko Cruz, el grup de metall greu Bibrass D’Or, esportistes de basket, futbol i salt de corda, l’artista Victòria Izquierdo i actors i actrius de teatre, tant independents, com de l’escola municipal de teatre i de l’associació Al Compàs Musicals.

Balconinj-je-je-je-je
Després de la presentació del projecte, el dissabte 30 de març tindrà lloc a primera actuació d’aquesta iniciativa juvenil: “Balconinj-je-je-je-je”, una aposta teatral a balcons de la plaça de l’Església que començarà a les 21 hores .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*