Deu aturades d’Utiel inicien la seua formació al Taller d’Ocupació sobre jardineria

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí 10 aturades d’Utiel han començat el seu període de formació teoricopràctica en l’especialitat de jardineria a través del nou Taller d’Ocupació que posa en marxa l’Ajuntament d’Utiel.

L’alcalde d’Utiel juntament amb la regidora de serveis generals, parcs i jardins i el regidor de desenvolupament econòmic han donat la benvinguda a el grup d’alumnes i personal docent i han conegut les unitats formatives de l’àrea professional de jardineria que s’aplicaran durant tot un any al municipi d’Utiel.

Manteniment de jardins i restauració de l’paisatge a Utiel

El passat 17 de desembre, la Direcció General de el Servei Valencià d’Ocupació i Formació – LABORA, aprovava a el consistori utielano una subvenció per un import de 232.054,80 € destinada a l’execució d’aquest nou taller d’ocupació denominat “Jardins d’Utiel” de un any de durada.

En concret el taller es divideix en dos mòduls de 6 mesos, amb els quals l’alumne podrà obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2 en l’especialitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, i un altre de nivell 3 en jardineria i restauració de l’ paisatge.

Els principals objectius de l’taller seran millorar i conservar l’arbrat del municipi; dotar d’instal·lacions de reg a diferents zones; gestionar i realitzar la conservació de parcs i jardins així com aplicar tractaments necessaris per al control de plagues, malalties i males herbes entre altres actuacions.

El taller d’ocupació ha suposat la contractació de 10 alumnes majors de 25 anys que estaven inscrites en SERVEF com a demandants d’ocupació així com la contractació de personal directiu i docent.

El taller està remunerat, té una durada de 12 mesos i planteja com a principals objectius la formació teòrica en jardineria i restauració de l’paisatge adreçada a la pràctica professional.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*