Més de 1.500 persones s’apleguen al festival RibaJove per gaudir de la música, els jocs i els tallers de Nadal en valors a Riba-roja

Post també disponible en: Castellano

El festival RibaJove organitzat per l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha reunit el passat cap de setmana més de 1.500 joves del municipi i d’altres localitats del Camp de Túria i d’altres comarques valencianes per fruir de tot un seguit d’activitats on des dels més joves fins els adolescents han pogut descobrir una edició més el sabor més autèntic del Nadal dins del programa anomenat “Un Nadal màgic”.   

Amb el pavelló municipal d’esports i les zones adjacents com a icones escenogràfiques, els joves com a protagonistes nadalencs han pres el relleu a l’hora de gaudir de tot un ventall divers i diferent on la música i els jocs individuals i col·lectius han centrat bona part de l’oferta lúdica i festiva elaborada per l’Ajuntament de Riba-roja amb l’objectiu que el vessant cultural en siga l’ingredient cabdal. 

En l’edició d’enguany ha estat important la participació de l’especialista en discòbol Michael Ramos, participant del programa televisiu “Tu sí que vales” que ha fet les delícies del públic assistent amb una demostració acurada de les seues qualitats en el maneig dels discs i altres estris de feina. Amb un públic jove i adult embadalit per les accions acrobàtiques de Ramos amb els seus braços hi ha hagut l’oportunitat per aprofundir en una disciplina que aglutina preparació i concentració. 

Els tallers de pinta-cares, la ludoteca, els jocs de gegants, la bola del Nadal o la recreació de la Ciutat Igualitària han completat una sèrie d’activitats per als més menuts de Riba-roja de Túria que han pogut gaudir, a més, amb altres ofertes educatives i culturals com els contes de Nadal representats amb els personatges característics de l’època a més d’altres d’habituals com els donyets, Olaf, Mickey, la Patrulla Canina o els espectacles amb titelles gegants.   

El mag Manu Alabau ha posat la cirereta al pastís amb un espectacle captivador enlluernador a l’hora de traslladar el públic al món de l’il·lusionisme còmic on els més menuts poden descobrir la màgia de forma divertida i amena. Amb un espectacle participatiu i dinàmic, Alabau és capaç de capficar el públic a poc a poc fins atraure’l a l’interior de la seua obra. 

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha remarcat “l’alt índex de participació que desperta en cada edició el RibaJove que sol reunir menuts i joves per la seua varietat i diversificació a l’hora de dissenyar totes les actuacions i activitats que els poden interessar durant una època tan important com el Nadal, on tenen molt de temps lliure i d’esta manera poden gaudir del seu espai amb altres actuacions que es caracteritzen pel seu caràcter temporal”.  

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*