El 92,78% dels afiliats d’EU a La Foia i Requena-Utiel donen suport l’acord de govern amb el PSOE

Votación presencial para consultar a la militancia y simpatizantes de EU.
Votación presencial para consultar a la militancia y simpatizantes de EU.

Post també disponible en: Castellano

Els afiliats d’Esquerra Unida a La Foia de Bunyol-Xiva i Requena-Utiel han donat suport majoritàriament (92’78%) l’acord amb el PSOE per conformar el govern de la nació.

Fonts d’Esquerra Unida a La Foia de Bunyol-Xiva i de la Plana d’Utiel-Requena han informat que aquest diumenge es va dur a terme la votació presencial per consultar a la militància i simpatitzants de la Foia de Bunyol i Xiva i la Plana de Utiel-Requena, «per veure si estaven d’acord en que EU participi en el futur govern de coalició entre PSOE i Unides Podem».

«La consulta comarcal es va dur a terme a la seu d’EU de Bunyol, a la plaça de Layana, on al llarg del matí van votar en una urna el 67’48% de el cens de militants i simpatitzants i un cop fet l’escrutini el resultat va ser: Sí estan d’acord en que EU participi en el govern de coalició PSOE-Unides Podem el 92’78% ».

Les mateixes fonts han informat que «no estan d’acord el 7’22% dels votants».

«Per tant l’aprovació de l’acord d’esquerres entre el PSOE i Unides Podem i la participació d’EU en el mateix, ha estat gairebé unànime entre la militància i simpatitzants d’EUPV de la Foia de Bunyol-Xiva i la Plana d’Utiel Requena», han finalitzat des d’EU.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*