El Castell de Bunyol acollirà el Local Juvenil, una proposta de la regidoria de Joventut per als i les joves que s’inaugura aquest dijous

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, mitjançant la regidoria de Joventut, posarà en marxa el denominat Local Juvenil, una iniciativa amb la qual es vol emportar a la pràctica una de les propostes recollides en els pressupostos participatius de 2022. 

El local s’instal·larà al castell de la localitat, concretament en el local del que abans era l’oficina de Turisme. Es tracta d’un local juvenil habilitat amb material lúdic en el qual es tindrà uns monitors dinamitzadors per a fer activitats variades i a proposta dels i les joves de Bunyol. “La idea és que a poc a poc la gent jove es vaja associant i puga ser ‘autogestionat’, encara que de moment tindrà uns monitors que ho dinamitzaran i estarà obert al públic els divendres, dissabtes i diumenges. En els pressupostos participatius de 2022 aquesta va ser una de les propostes guanyadores i, complint amb el compromís, l’estem posant en marxa”, tal com ha explicat l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*