L’Ajuntament torna a llançar la campanya “Compra a Xest, compra a casa, per Nadal”

Post també disponible en: Castellano

Des de la regidoria de Comerç s’ha posat en marxa, un any més, l’acció comercial, “Compra a Xest, compra a casa, per Nadal”, amb l’objectiu d’incentivar el consum en el petit i mitjà comerç de la localitat. 

Així, des del 13 de desembre al 5 de gener, les persones que realitzen les seues compres en els negocis chestanos participants en la iniciativa entraran en el sorteig de 10 xecs de 100 euros a gastar de nou en els comerços del municipi.

“El comerç local és una part vital de la nostra comunitat i per això animem a la població a realitzar les seues compres nadalenques en els establiments del poble, que tenen molt a oferir”, ha destacat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez. 

Per part seua, l’alcalde, José Morell, ha incidiu-lo en la importància del teixit comercial del municipi. “El comerç local és essencial per a la nostra economia i amb aquesta campanya pretenem contribuir al fet que els i les comerciants tinguen una pròspera temporada nadalenca”, ha manifestat Morell.

Les persones interessades a participar en el sorteig hauran de depositar els seus tiquets de compra en les urnes habilitades que els establiments podran a la seua disposició a aquest efecte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*