El Castell de Bunyol s’integra en l’Associació de Castells i Palaus Turístics d’Espanya

El Castillo de Buñol se integra en la Asociación de Castillos y Palacios Turísticos de España
El Castillo de Buñol se integra en la Asociación de Castillos y Palacios Turísticos de España

Post també disponible en: Castellano

El Castillo de Buñol se integra en la Asociación de Castillos y Palacios Turísticos de España
El Castell de Bunyol s’integra en l’Associació de Castells i Palaus Turístics d’Espanya

Bunyol va estar present a la I Assemblea del Club de Producte Turístic Castells i Palaus d’Espanya. Van assistir dimarts passat Jonquera Carrascosa, alcaldessa de la localitat, i Arnaldo Carrascosa, regidor de Cultura

Les gestions iniciades per les Regidories de Desenvolupament, amb Alejandro Agustina al capdavant, i Turisme, amb Manuel Serra, recolzades per l’equip de govern municipal, van culminar amb l’assistència com a membres a la I Assemblea del Club de Producte Turístic Castells i Palaus d’Espanya . Van representar al municipi seva alcaldessa, Jonquera Carrascosa, i el regidor de Cultura, Arnaldo Carrascosa. Va tenir lloc el passat dimarts 20 de novembre a la Secretaria d’Estat del Ministeri de Turisme, a Madrid.

La red nacional está apoyada por el Ministerio de Turismo y Turespaña e impulsa el turismo cultural desde los castillos y palacios
La xarxa nacional està recolzada pel Ministeri de Turisme i Turespaña i impulsa el turisme cultural des dels castells i palaus.

Aquesta Associació agrupa propietaris i gestors de gran part dels castells millor conservats del país i que compten amb serveis turístics culturals. Castells com Peníscola, Loarre, Xàtiva, Villena o Belmonte formen part d’aquesta associació, inclòs els Palaus Reials i la Xarxa de Paradors Nacionals.

La xarxa nacional està recolzada pel Ministeri de Turisme i Turespaña i impulsa el turisme cultural des dels castells i palaus, el patrimoni nacional, contribuint al desenvolupament econòmic, la creació d’ocupació i la dinamització de destinacions turístiques.

La pertinença a aquest club de producte implica la visibilització del nostre Castell a nivell nacional i internacional, per la seva difusió per Turespaña i la mateixa plataforma del Club de producte amb un web i una App.

El prestigi d’estar al costat dels principals castells d’Espanya i ser reconegut com a destinació cultural és el motiu d’aquesta decisió. A més de comptar amb una plataforma de comercialització directa i amb accés a touroperadors nacionals i internacionals.

Aquest equip de govern municipal està convençut que és un pas important per al desenvolupament turístic de Bunyol i la Foia de Bunyol-Xiva, reafirmant el seu compromís de desenvolupar un model turístic cultural i de natura, desestacionalitzat, sostenible i amb el major impacte econòmic possible a la zona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*