El cava de Requena es prepara per al seu desembarcament pre-nadalenc a València

La VII edición de la Feria del Cava tendrá lugar los días 22, 23 y 24 de noviembre en el Mercado de Colón.
La VII edición de la Feria del Cava tendrá lugar los días 22, 23 y 24 de noviembre en el Mercado de Colón.

Post també disponible en: Castellano

L’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena ha presentat aquest matí, en l’incomparable marc de l’Mercat de Colom de València, una de les seves cites més importants de l’any, la VII Edició de la Fira de l’Cava Valencià. Durant l’acte celebrat a La Cambra de Ricard Camarena, a què han assistit representants dels cellers que seran presents en l’esdeveniment, el president de l’Associació, Emilio Expósito, ha explicat que l’esdeveniment “és una acció promocional de contacte directe amb el públic de la ciutat de València “, i ha destacat que” enguany hem tingut una molt bona collita i esperem superar els 9 milions d’ampolles venudes a el tancament de la campanya. En totes aquestes ampolles es troba el treball de més de 700 agricultors “. També ha volgut explicar les novetats en què treballa la DO Cava i que compta amb projectes com la zonificació, que “garanteix un excel·lent futur per al sector”, ha explicat Expósito. “Tot aquest moviment ha afegit va servir per incrementar el prestigi del producte el que garanteix, a mig i llarg termini, un futur molt esperançador per a tots els que participem d’aquest apassionant món de l’cava”.

Va acompanyar a Emilio Expósito en l’acte de presentació l’alcalde de Requena Mario Sánchez, que va assenyalar que la Fira “és una oportunitat excepcional perquè la gent de la capital provi l’excel·lent cava de Requena”. Sánchez ha recordat que la Fira “tindrà la seva continuïtat el proper dia 30 de novembre amb el V Brindis de l’Cava que se celebrarà a Requena”.

La tarda de divendres 22 de novembre, a les 19h, arrenca aquesta setena edició d’un certamen que ha captivat el públic valencià en les edicions precedents. L’esdeveniment durarà fins a les 15:00 hores de diumenge 25. Organitzada per l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena aquest any el certamen reuneix vuit cellers valencianes (Coviñas, Barraques Carrascal, Domini de la Vega, Hispano Suïsses, Pago de Tharsys , Torre Oria, UVE i Morvedre). El certamen s’ha consolidat amb força sent una ocasió especial perquè el públic valencià es trobi són ‘els seus caves’, en un entorn idíl·lic.

Aquest any l’esdeveniment funciona amb un tiquet de 10 euros amb el qual el visitant pot canviar per dues consumicions de cava, dues de cava reserva i una de gastronomia. Inclou també una copa serigrafiada per portar-de record. Es suma un tiquet per a aquells que vulguin repetir de 7 euros, amb els mateixos 4 caves. A la part gastronòmica, diversos locals de l’Mercat de Colom prepararan una oferta especial amb motiu de l’esdeveniment. Així, Ma Khin Cafè, El meu Cub, Suc de Lluna, Cerveses de l’Mercat, Martin & Mary, Manglano i Casa de l’Orxata, seran presents en l’esdeveniment amb una notable oferta gastronòmica.

Així mateix aquest any tindran lloc sengles tallers, tots dos a la jornada de dissabte. El primer una Masterclass de Cocteleria amb Cava, impartida per Iván Talens, un dels primers espases en el món dels bartenders a nivell nacional. El segon serà un explosiu taller de caviar i cava, que tindrà lloc a La meva Cub, i que tindrà un preu de 25 euros, degustant 4 caviars de 4 països diferents i 4 caves.

L’esdeveniment compta enguany amb BMW Engasa com a cotxe oficial, al que se sumen els patrocinis de Agrovin, Grup Cooperatiu Cajamar, Generalitat Valenciana i Ajuntament de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*