Javier Pagés, reelegit unànimement com a president de la D.O. Cava, en la qual està integrat el municipi de Requena

Post també disponible en: Castellano

“Excel·lència i qualitat” seran els eixos principals del nou mandat

Javier Pagés ha sigut reelegit aquest divendres per unanimitat president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava. Els 12 vocals del Consell reunits en la seu de la institució a Vilafranca del Penedès, on existeix paritat entre el sector productor i elaborador, donen així el seu aval unànime per a continuar amb l’ambiciós Pla Estratègic del qual s’ha dotat el Cava, apostant per elevar el prestigi del producte revertint en tota la cadena de valor del sector. Al seu torn, el ple ha elegit també com a vicepresident de la D.O. Cava a Adrià Rabadà (CEVIPE).

Javier Pagés ha mostrat la seua gran satisfacció i agraïment per la confiança depositada en la seua presidència, “la unitat és fonamental en uns moments tan decisius per al futur del sector, amb ella el sector pot aconseguir tots els reptes que ens hem proposat i ser una denominació d’origen referent mundial entre els espumosos més qualitatius del món”.

Cal destacar que les zones productores de Requena i Almendralejo, tindran per primera vegada, un vocal en l’organisme que vela per la qualitat dels caves. Concretament és Fernando Medina. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*