El CD Buñol venç i deixa bones sensacions en el seu primer dolc de pre temporada enfront de l’Oliveral (1-0)

El CD Buñol ha comenzado con buen pie la pretemporada venciendo al Oliveral por la mínima. Foto: Raúl Miralles.
El CD Buñol ha comenzado con buen pie la pretemporada venciendo al Oliveral por la mínima. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El CD Buñol ha comenzado con buen pie la pretemporada venciendo al Oliveral por la mínima. Foto: Raúl Miralles.
El CD Buñol ha comenzado con buen pie la pretemporada venciendo al Oliveral por la mínima. Foto: Raúl Miralles.

La intenció de qualsevol club en el seu primer dolc de pretemporada és comprovar com està en grup, física i mentalment, i anar desenrotllant la idea d’estil de joc que té el míster. I Álvaro Ortí pareix tindre bones mans per al desenrotllament del que té la intenció de per a arrancar el projecte de volta a la Tercera Divisió.

El partit no va ser res més enllà d’una primera presa de contacte, i pesos pesats del vestuari eren conscients d’açò. Per això no era problema major que hagueren moments en què a pesar d’haver-hi intensitat, no haguera un correcte desenrotllament i projecció de l’equip en tot el que el míster considerava oportú. Amb tot, els intercanvis de colps eren constants, cert és que els blancs sempre van paréixer estar més preparats per a perforar la meta de l’Oliveral, encara que no acabaven d’entrar a la meta rival amb perill els constants balons, majoritàriament de centres laterals, per a posar en suficients compromisos la defensa d’El Oliveral.
Un altre dels més assenyalats va ser el col·legiat, qui des d’un principi va voler ser responsable de cada mirada després de qualsevol contacte, ja que a la mínima ja va sentenciar groga per a un dels blancs. Ja arribat el minut 34 de la primera mitat, els visitants tindrien la primera ocasió i fins llavors la més clara. Seria dolc d’un contra u, i va acabar amb el meta del CD Buñol podent aclarir l’esfèric a córner, el qual no va arribar a fer perillar l’empat en el marcador. No obstant això, no cessaven els millors minuts dels rivals, amb arribades amb relativa perillositat, encara que mai superant als de La Foia. I així va acabar la primera mitat, amb intentassos més pròximes dels rogets, però sense alterar el lluminós de la Ciutat Esportiva del Llevant UD on es va desenrotllar este primer partit de pretemporada.
Segons després de decretar el descans, el col·legiat es va dirigir al capità de l’equip i li va mostrar la roja, encara que el col·legiat no va voler donar explicacions. Després d’allò que s’ha ocorregut, el tècnic, Ortí, va decidir posar-li el braçalet al número 3. L’inici de la segona mitat va ser, com menys, inofensiu per a ambdós bans. A poc a poc va ser agafant força i en el 67', els blancs van tindre una doble ocasió en l’àrea gran, però no van aconseguir sentenciar-la. A poc a poc les pupil·les de l’afició van ser observant com el temps pareixia beneficiar als locals, per això en el tram final, Carlos Carceller sí que va ser l’executor de l’únic gol que mouria el marcador, dins de l’àrea gran i davant de la impotència de la defensa visitant.
Durant el temps afegit, el míster va sol·licitar a l’equip formar-se en 4-3-1-1 l’esquema, la qual cosa pot ser indicatiu de quins sistemes utilitzarà d’inici o com a alternativa en què serà la temporada 2018-19. I amb esta va viure Buñol els últims pressentiments del partit, amb els que es consumiria el partit i, amb ell, la primera victòria de la pretemporada, per a començar el millor possible. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*