El CD Bunyol accepta participar en la “promoció expréss” d’ascens a Tercera per la qual s’anuncia rigoroses mesures de protecció sanitària

Club Deportivo Buñol.
Club Deportivo Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Des del Club Esportiu Bunyol han manifestat que, “tal com va quedar degudament reflectit a la carta enviada pel club a el President de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, la postura de la nostra institució segueix sent totalment contrària a la disputa de la” promoció exprés “d’ascens a la situació actual de crisi sanitària i en les condicions establertes per la Federació”.

“No obstant això, després de les reunions mantingudes amb la plantilla i el cos tècnic, i després de sospesar tots els pros i els contres, la Junta Directiva de el club ha decidit inscriure a l’equip per disputar aquesta” promoció express “d’ascens a Tercera Divisió que, segons sembla, tindrà lloc a mitjans de juliol “, han afegit des del CD Bunyol.

“En aquest sentit, destacar que un dels principals motius que han portat a el club a prendre aquesta decisió és l’actitud dels jugadors. Sempre disposats a col·laborar, mirant moltes vegades pels interessos de el club abans que pels seus propis i amb un enorme desig de culminar una extraordinària temporada deixant a el Club Esportiu Bunyol a Tercera Divisió “.

“Serveixin aquestes línies com un sincer agraïment a tots i cadascun dels components de la plantilla i de el cos tècnic pel seu compromís i dedicació cap al nostre club durant tota la temporada i, especialment, en els moments tan complicats en què ens trobem “. com han recalcat des del club blanc.

“Un cop presa la decisió de participar en la” promoció express “, la principal i gairebé única preocupació de el club és prendre absolutament totes les mesures necessàries per protegir la salut dels nostres jugadors i cos tècnic”.

“Per això, tot i que a hores d’ara seguim sense haver rebut per part de la Federació cap protocol sanitari, ni cap instrucció sobre com, quan o on va a disputar-se la” promoció express “, des del club ja estem treballant per dur a terme un gran nombre d’actuacions en nom de complir amb tots i cadascun dels requisits que puguin exigir en els protocols dictats per les autoritats sanitàries, prenent com a referència els publicats per a les categories superiors i sent fins i tot més rigorosos del que es recull en els mateixos “.

Algunes de les actuacions que des del club blanc han avançat es van a realitzar són les següents: “abans de començar els entrenaments, una empresa especialitzada efectuarà la neteja, higienització i desinfecció de totes les instal·lacions de l’Beltrán Báguena, emetent el corresponent certificat a aquests efectes. Un cop comenci a treballar l’equip, les instal·lacions seran desinfectades abans i després de cada entrenament. a més dels dos tests proporcionats per la Federació (un per portar-se a terme abans de l’inici dels entrenaments i un altre abans de l’inici de la competició ), el club realitzarà a tota la plantilla i cos tècnic dos tests addicionals “.

“Aquests tests proporcionats pel club compten amb una fiabilitat de pràcticament el 100% (són els mateixos que es van a realitzar a el primer equip de l’València CF), i seran realitzats per personal mèdic degudament qualificat. D’aquesta manera, tots els nostres jugadors passaran un test cada setmana des de l’inici dels entrenaments fins al final de la competició “.

Des del CD Bunyol també han avançat que “s’instal·laran diferents dispensadors de gel hidroalcohólico, tant per a les mans com per al calçat. S’adquirirà una màquina polvoritzadora per a la desinfecció constant de tot el material esportiu utilitzat en els entrenaments. Tots els integrants de la plantilla, cos tècnic i staff, passaran un control de temperatura abans d’entrar a les instal·lacions. Cada jugador tindrà la seva pròpia ampolla hidratant, quedant terminantment prohibit compartir la mateixa durant l’entrenament “.

A més, “s’obriran tots els vestidors disponibles perquè els jugadors puguin canviar-se i dutxar-se en grups petits. A més, es limitarà amb cinta adhesiva l’espai individual de cada jugador al vestidor. A excepció dels vestidors, romandran tancades totes les altres estades de camp. Tots els entrenaments es duran a terme a porta tancada “.

“Dit això, també volem deixar molt clar que, una vegada que s’ha pres la decisió de participar en la” promoció express “, el nostre equip va a anar a per totes. Podrem guanyar o podrem perdre, ja que anem a mesurar-nos a grandíssims rivals que mereixen el major dels nostres respectes, però us assegurem que disposem d’un equip extraordinari i excel·lentment preparat, tant física com tàcticament “, han subratllat des del CD Bunyol.

“Tenim una confiança cega en els nostres jugadors i tècnics i creiem fermament que no podríem tenir un millor grup per afrontar la promoció d’ascens i aconseguir el tan anhelat retorn a Tercera Divisió”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*