El CD Bunyol disputarà per primera vegada en la seua història una plaça per a la Copa del Rei

Post també disponible en: Castellano

El CD Bunyol lluitarà per ser el Campió Absolut de la Màxima Categoria Territorial de Comunitat Valenciana

El divendres 5 d’octubre es va produir el sorteig, donant-se a conèixer la data i rival per a la semifinal a doble partit. El primer dels encontres serà contra la UD Castellonenca i es disputarà al Camp Municipal de L’Almenà de Vilanova de Castelló de dijous dia 8 d’octubre a les 20:00 h. El partit de tornada es jugarà al Camp de Futbol Beltrán Báguena de Bunyol el diumenge 11 d’octubre a les 17:30 h.

Per compliment de l’protocol de la FFCV per protecció contra el COVID 19, l’aforament serà limitat. Per un acord entre clubs es reservarà un mínim de places per a cada un dels equips participants. En aquest sentit, el CD Bunyol desitja posar en coneixement dels seus socis, que disposa de 40 entrades per al partit d’anada, que seran destinades de manera gratuïta, entre tots aquells socis que tingueran carnet en vigor durant la temporada 2019/2020 i estiguen interessats en veure el partit. Per a això haurà de sol·licitar bé a les oficines de club, bé mitjançant WhatsApp als números de telèfon d’informació que s’indiquen en el present, indicant el seu nom complet i cognoms, DNI i número de Soci. En cas que siguen més de 40 els socis que sol·liciten les entrades per al partit, es realitzarà l’assignació mitjançant sorteig.

L’entrada serà personal i intransferible, atès que per complir amb els protocols COVID, el club comunicarà amb antelació a la UD Castellonense, la relació de persones que es desplaçaran a veure el primer partit de la semifinal.

La data límit per a la inscripció a la llista d’interessats serà demà dimecres a les 14:00 h. Dimecres a la tarda, es donarà a conèixer el resultat de l’sorteig, a l’objecte de poder enviar a la UD Castellonense la llista de persones que accediran a el partit amb la suficient antelació.

Els números de telèfon per a sol·licitud de participació en el sorteig d’entrades són:
620 912 582 (Arturo) 606 422 025 (Nicolau) 679 088 429 (Víctor)

De la mateixa manera, desitgem comunicar, que a l’objecte d’evitar massificacions en l’accés a el partit de tornada que es disputarà al Beltrán Báguena, les entrades anticipades estaran a la venda a les oficines de club, en el seu horari habitual (de 17:00 a 21:00 h). Tots aquells socis que tingueran passe en vigor durant la temporada 2019/2020 tindran preferència, podent accedir a la venda anticipada des del dimarts 06 d’octubre fins al divendres 9 d’octubre a les 21:00. A partir d’aquesta data límit, es posaran les entrades a la venda per al públic en general.

Des de la Junta Directiva, volem demanar la col·laboració de tots, intentant treure l’entrada per anticipat per a un millor control, atès que hem de complir escrupolosament amb els protocols de la FFCV i per garantir que així sigui, tot el transcurs de la trobada i la prèvia seran controlats per delegats federatius designats per a això.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*