El CD Bunyol es consolida en el liderat després de golejar l’Eliana CDFB (2-4) amb triplet d’Óscar Pozo

El jugador del CD Buñol, Óscar Pozo.

El Club Esportiu Bunyol ha tornat a donar mostra del seu bon estat de forma i de les seves credencials per mantenir-se a el front de el grup segon de la taula de Regional Preferent, després de la seua victòria d’aquest passat cap de setmana contra l’Eliana CDFB, a què ha vençut per 2 gols a 4. Una jornada en què Pozo ha tornat a fer gol i ni més ni menys que en tres ocasions.

El partit va començar bé per als blancs, que es van avançar al marcador al minut 10 per mediació de l’propi Pozo, qui en el minut 35 tornaria a fer diana.

No obstant això, al minut 50 l’Eliana retallava distàncies per mediació d’Álvaro Peris, i els blancs arribaven a el temps de descans amb victòria per la mínima. Represa la segona part, l’Eliana aconseguia empatar el partit en el minut 67 per mediació d’Alberto; encara que deu minuts després Yassine, després materialitzar un penal per mans a l’àrea que li va valer l’expulsió directa a el jugador de l’Eliana Àlex Gil, tornaria a avançar els blancs.

I ja a falta de vuit minuts per a la finalització de el temps oficial de el partit, Pou posava el definitiu 2 a 4 al marcador.

El CD Bunyol suma 53 punts després d’aquesta nova victòria i es distancia 4 de l’Torrent CF i 7 de l’CDA Sant Marcel·lí, equips situats a la segona i tercera posició, respectivament. Aquest proper cap de setmana el Bunyol rebrà al seu feu de l’Beltrán Báguena a l’Rayo SAB, conjunt situat en el lloc 13 de la taula amb 29 punts; amb el que a la casa blanca no es contempla una altra opció més que la victòria.