La UD Iàtova s’emporta el derbi comarcal enfront del CD Xest (1-2)

Un partit on els iatovers han “dominat” i també han estat “superiors”, i el resultat és segons el mateix míster, Tomás Abril “molt curt” per al que podria haver estat.

Al minut 38 començaria a moure el marcador, gràcies a la cama de Pedro Fernández; i no ho tornaria a fer, tot i que sí que va haver de fer-ho, fins al 85, en què Guillamón, 1 sempre referent en atac i gols iatovers, va posar el 0-2 al marcador.

Al minut 88 i per finalitzar el partit, ja que el conjunt yatovero estava ja relaxat donades les circumstàncies, els locals van aprofitar per posar el 1-2, gràcies a Juarez, que ja sense temps de reacció va ser el gol de l’consol en el dur derbi comarcal.

Tots dos conjunts queden sisè amb 24 punts i vuitè amb 23, respectivament. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks