Els esports de raqueta protagonitzen un dia en aquesta Fira i Festes atípica aquest dijous a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Tradicionalment la setmana abans de Fira i Festes a Bunyol l’esport ha sigut el protagonista. En aquestes Fira i Festes de 2021 atípiques els esports de raqueta tindran el seu dia aquest dijous 19 d’agost en les instal·lacions esportives del Planell. 

Frontenis, pàdel i tennis es donaran cita al llarg de tot el dijous en les instal·lacions del Planell de Buñol aquest dijous. Un acte organitzat pel Club Frontenis Esportiu Buñol, el Club Pàdel Buñol i el Grup de Recreació Esportiva de Tennis Buñol, juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament.
Manuel Sierra, regidor d’Esports buñolense, confirma que aquest dia ja s’ha consolidat en la localitat. “Enguany a més dels tradicionals Tornejos de Frontenis i Tennis, s’ha unit el pàdel, que gaudeix cada vegada de més seguidors a Buñol, per la qual cosa entenem per part de la regidoria que quedarà una vesprada d’esport molt agradable en el Planell; així que animem a tots els veïns a acudir a les instal·lacions respectant les mesures de seguretat. Finalment vull agrair la predisposició que han tingut les directives del frontenis, pàdel i tennis perquè aquest dia, malgrat totes les restriccions existents, es puga dur a terme”, va finalitzar l’edil del ram.
Per part seua, Toni Cusí, president del Club Frontenis Esportiu Buñol, ha informat que a partir de les sis i mitja de la vesprada es disputaran les finals masculí i mixt del Torneig que va arrancar el passat 27 de juliol. Aquest esport compta amb un gran nombre de seguidors en el municipi, i que en els últims anys ha experimentat encara major augment, fins i tot en l’apartat femení. 
Per part seua, Sergio Herrero, president del Grup de Recreació Esportiva de Tennis de Buñol, ha confirmat que després de més de 20 anys practicant aquest esport en el municipi i comptar amb un nodrit grup d’aficionats, és un esport que continua viu en la localitat i per això s’organitza aquest torneig. Malgrat això no compten amb organigrama suficient per a poder organitzar una escola de tennis, alguna cosa que els agradaria. Esperen en anys successius poder fer-ho. 
El pàdel, que acaba de finalitzar amb gran èxit el seu Campionat de Primavera-Estiu, també tindrà el seu protagonisme en aquest dijous en les seues instal·lacions del Planell. Un esport que està augmentant en els últims anys i que malgrat la pandèmia ha pogut organitzar gran part dels tornejos assignats i que ja prepara el de Tardor-Hivern 2021-2022. 
Els esports de raqueta permeten complir les normes de distància que marca el Covid-19, així que esperen continuar pujant el número d’inscrits tots aquests clubs buñolenses.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*