El CD Turís s’imposa a la UD Iàtova en el duel entre veïns (2-1)

El CD Turís ha demostrado que es un equipo luchador. Foto: Raúl Miralles.
El CD Turís ha demostrado que es un equipo luchador. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El favoritisme d’estar a dalt no li ha pesat als locals i la victòria s’ha quedat a Turís. L’equip en teoria amb menys opcions, basant-nos en la taula, va tirar d’intensitat ofensiva i orgull a casa per derrotar a tot un Iàtova i posar-se a només un punt.

Tot just 19 minuts va necessitar Ivan Navarro per obrir el marcador i posar per davant als locals. Però la cosa no va quedar aquí, no van deixar de pressionar i jugar correctament i només uns minuts més tard, Pablo Fernández aconseguia multiplicar per dos l’avantatge al marcador. Cop per als yatoveros que es veien massa lluny del partit en menys de mig partit.

Els yatoveros van prendre nota de la primera meitat i van posar una marxa més per retallar distàncies. I no ho van tenir fàcil, però van pressionar i en el minut 70 Pablo Asensio aconseguia retallar distàncies.

Durant els últims 20 minuts no van deixar de intentar-ho, però en va, ja que no es va tornar a moure el marcador per donar la ‘sorpresa’ en el derbi comarcal, en el qual els turisanos es van revelar per sumar 3 punts importantíssims per diverses i evidents raons i la UD Iàtova va intentar sense suficients resultats poder salvar els mobles de la primera meitat.

Després del derbi a Turís, els locals sumen 14 punts se situen en el lloc 12; mentre el Iàtova amb 15 punts com a vuitè. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*