El CD Bunyol aconsegueix un escàs punt sense gols després de la seva visita a Aldaia

Post també disponible en: Castellano

Els de Rasco devien tombar un rival directe per sota per multiplicar distàncies i anar sumant punts per pressionar per dalt, però no van aconseguir passar de l’empat.

El partit, en línies generals, empatat i sense un salt important de presència ofensiva de cap equip. No aconseguia haver joc clar entre línies i això va provocar que no s’arribés amb suficient claredat ni per generar suficients ocasions de la necessària perillositat per poder fer gols.

Sobretot a la segona part va haver-hi més relativa intenció de pujar a l’atac, això sí, amb cap però sense resultat.

El joc anava intensificant i el col·legiat ho interpretava amb paciència però amb amonestacions. I a mesura que passaven els minuts la situaciò es tornava difícil: sense arribar els gols i assumint que no resultaria possible sortir d’Aldaia amb 3 punts, que es van intentar, però sense trobar el resultat desitjat.

Al final l’Bunyol aconsegueix un punt que l’única manera de fer-ho bo serà traient una victòria en la propera jornada. Després d’aquest resultat, el CD Bunyol suma 20 punts i queda setè classificat. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*