El Chiva CF es fa de pregar, però supera per 3 gols a Camporrobles

El Chiva CF se encuentra en puesto de honor de Segunda Regional. foto: Raúl Miralles.

El conjunt chivano va trigar a poder cantar gol. La primera part va ser confusa i difícil: el Camporrobles es resistia en un camp difícil, ja que va plantejar un partit molt competitiu i defensiu, generant perill a l’contra atac.

Els chivanos tenien la pilota i van generar alguna ocasió. No obstant això, a la vora del descans, per fi, en una jugada a pilota parada, una gran rematada de Nacho al primer pal va propiciar que arribés el gol que obria el partit, mèrit d’Ignacio Máñez.

A partir de la segona part, Camporrobles estrènyer més amunt. A l’Chiva li costava més sortir de la pressió, generant pèrdues que provoquen arribades a l’àrea i generant alguna oportunitat de l’equip rival.

Els últims 25 minuts van ser els detonants, una bona acció col·lectiva de l’equip que culminava Raul Pérez, amb un gran xut creuat posava el 2-0 i ja els feia ser dominadors i amos del partit, podent fer algun gol més.

Les aigües es calmaven, els locals ja comptaven amb la victòria i els rivals donaven per assumides que tombar als chivanos anant per darrere en el marcador, era pràcticament una utopia; i més jugant a casa.

El cop definitiu es va clavar al 89 ‘, quan Albert Medina va aconseguir posar el definitiu 3-0 i ia donar-li una alegria a la graderia chivana.

El mister del Xiva, Germán, ha declarat a tucomarca.com que aquesta victòria és «dedicada als 7 jugadors lesionats que tenim i que espero recuperar a tots com més aviat millor». Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks