El Centre Club de Convivència de Vilamarxant, preparat perquè demà comence la vacunació massiva

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant ja ha culminat tots els preparatius per a condicionar el Centre Club de Convivència com a centre de vacunació massiva contra la COVID-19, que s’iniciarà demà, dijous, en la localitat del Camp de Túria.

Després de setmanes de molta faena, les instal·lacions municipals ja estan llestes per a acollir a la ciutadania, que rebrà la dosi contra el coronavirus en cerca de l’anhelada immunitat de grup que ens permetrà afrontar una nova realitat.

La regidora Elena Cortell ha indicat que el dia de demà serà molt important: “Demà serà un dia històric per a Vilamarxant ja que el nostre Centre Club de Convivència es convertirà en punt de vacunació massiva com molts altres llocs de la Comunitat Valenciana”.

“Des de l’Ajuntament de Vilamarxant hem emprat tots els nostres recursos perquè estiga tot preparat perquè el procés de vacunació siga un èxit. Continuem lluitant contra esta crisi sanitària que ha posat en perill al món sencer i ens complau ser part de l’estratègia per a acabar contra la pandèmia aportant les nostres instal·lacions i recursos municipals”, ha agregat la regidora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*