El Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo de Xest tanca el curs amb 17 pilots

Post també disponible en: Castellano

S’ha desenvolupat durant 42 setmanes d’entrenaments, amb 84 sessions de gimnàs i altres 84 d’entrenament de pista sobre moto o kart

Els pilots d’automobilisme i de motociclisme combinen la seua formació acadèmica amb els seus entrenaments

El Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor del Circuit Ricardo Tormo ha tancat el seu sisé curs amb un total de 17 pilots, huit d’automobilisme i nou de motociclisme.

En total, han sigut 42 setmanes d’entrenaments en les quals els pilots han tingut l’oportunitat de compaginar la seua formació acadèmica amb els seus entrenaments esportius, tècnics, psicològics i tàctics, des que es va iniciar el curs el mes de setembre.

Daniel Maciá, Nerea Martí, Dani Briz, Álvaro García, Eric Gené, Adrián Benito, Max Mayer i Jan Peral han sigut els protagonistes sobre quatre rodes i Sergio García Dols, Adrián Cruces, Juan Rodríguez, Álvaro Fuertes, Bruno Puerto, Jana Sánchez i Borja Caballero han completat el programa d’en motociclisme al qual s’han unit en les últimes dates Joel Esteban i Mika Pérez.

Aquests 17 pilots han completat les diferents sessions d’entrenaments físics que inclouen més de 420 quilòmetres de carrera a peu, més de 2.100 quilòmetres d’entrenaments sobre karts i sobre motos de velocitat i de motocròs i unes 84 sessions de gimnàs en les instal·lacions del Centre Educatiu de Xest i en el Circuit Ricardo Tormo.

Els programes compten amb la supervisió del Consell Superior d’Esports i la col·laboració de les federacions d’automobilisme i de motociclisme.

En aquests mesos de competició els pilots del CETDM han aconseguit millorar el seu rendiment esportiu. Així, entre el final de la temporada 2022 i l’inici de la 2023, els 17 pilots han aconseguit dotze victòries, altres dotze segon llocs i onze tercers, la qual cosa suposa un total 35 podis i “molt bones perspectives de cara al final de la temporada”, tal com analitzen respectivament Julián Miralles i Marco Rodríguez, responsables del CETDM en motociclisme i automobilisme respetivamente.

“Daniel Maciá està dominant el campionat d’Espanya de Karting en la categoria de KZ, el mateix en Sènior amb Dani Briz, Nerea Martí acabarà la F1 Academy entre les millors cinc pilots, Álvaro García ha tingut una estrena molt prometedora en el món dels Turismes, en definitiva, podem estar satisfets de l’evolució de tots ells” indica Rodríguez.

Per part seua, Julián Miralles ha destacat el treball d’Álvaro Fuertes que, si va tot bé, “es portarà el campionat d’Espanya. A més, Sergio García Dols està fent un treball excepcional en el mundial de Moto2, on pot ser el novençà de l’any i també destaquen Joel Esteban i Adrián Cruces que estan entre els millors en JuniorGP i Juan Rodríguez que ha demostrat ser un dels pilots més ràpids de Moto2. Així mateix, la valoració dels joves pilots de motocròs també és positiva”.

Els pilots del CETDM tornaran a Xest la segona setmana de setembre, però la seua activitat no cessa ja que tenen programats els seus entrenaments d’estiu, encara que la seua formació acadèmica els concedisca unes setmanes de vacances.

Els pilots del CETDM tornaran a Xest la segona setmana de setembre, però la seua activitat no cessa ja que tenen programats els seus entrenaments d’estiu, encara que la seua formació acadèmica els concedisca unes setmanes de vacances.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*