El CF Xiva-Venda del Moro, suspès després de la primera meitat per la polèmica a les grades que va fer necessària la presència de la Guàrdia Civil

Quasi pareix increïble el viscut aquesta setmana en el partit entre el Venta del Moro-Chiva. Segons han informat des del CF Xiva, ia la prèvia del partit va ser de tot menys acollidora: l’encarregat del camp va posar tota mena de problemes als chivanos per accedir al club; al recinte es va poder accedir amb prou feines 45 minuts de marge per a l’inici del partit; i els entrenaments i escalfaments previs amb prou feines es van poder fer de 5 minuts. A més, el recinte estava en obres i sense il·luminació artificial amb focus.

En el primer temps els chivanos es van posar per davant 0-2 gràcies a Javi i Rafa Molina. I amb aquest resultat favorable es va arribar al descans. Però el destacable (per desgràcia) van ser els fets ocorreguts en el transcurs de la primera meitat: jugava com a local el Venda del Moro, però en el camp de l’Caudete de les Fonts. I durant els 45 minuts hi va haver insults i provocacions de les dues aficions a jugadors i desplaçats de Chiva. A més, el delegat dels de Venda del Moro en diferents ocasions va arribar a increpar al col·legiat, que va haver de suportar massa i, per la seva joventut, el que ha passat pel que sembla li va sobrepassar i es va veure superat, fent així que al descans es suspengués temporalment el partit i s’esperés l’aparició de la Guàrdia Civil.

“Fins llavors, durant gairebé una hora vam romandre al vestidor per si algun aficionat de Venda del Moro o de l’Caudete, o el mateix delegat de camp, intentessin fer alguna cosa, a més el partit durant la primera part, va ser per part local bastant deplorable, provocant fins i tot alguna lesió “, tal com han informat fonts del Chiva CF.

El partit ha quedat suspedido al descans amb el resultat provisional de 0-2 a costa de quina decisió pren la FFCV i el mateix col·legiat, que ha transmès el seu desig de “no tornar a aquest tipus de camp en males condicions i algun club que no té esportivitat alguna ni als vestidors ni fora d’ells “, segons ha pogut saber aquest diari.

Resultats a Segona Regional

Els resultats dels altres equips que han jugat a Segona Regional aquesta passada jornada han estat: Camporrobles 8-0 Macastre, Alaquàs 0-0 Godelleta i Atlètic Turís 0-3 Paiporta.

Després d’aquests resultats, l’Atlètic Macastre ocupa el lloc 13 amb 7 punts; la UD Godelleta està en el lloc 14 amb 5; i l’Atlètic Turís és cuer amb només 2 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks