El jove pilot bunyolense Vicente Galarza, campió de Pequenduro en el Campionat MotoDes

El joven piloto buñolense Vicente Galarza, campeón de 65 cc de Enduro Infantil de la Comunitat.
El joven piloto buñolense Vicente Galarza, campeón de 65 cc de Enduro Infantil de la Comunitat.

Post també disponible en: Castellano

Aquest passat cap de setmana va ser un dels més durs per al pilot buñolense Vicente Galarza Agustina, ja que va tenir dissabte de disputar l’última prova del Campionat MotoDes de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana de Pequenduro a la localitat de Chella.

Un fred matí on s’anava a lliurar la cursa per veure quin pilot era el campió de l’especialitat de Pequenduro; i després d’una llarga hora rodant per un traçat bastant complicat per a aquests petits pilots, es va enfilar a la segona posició de podi, el que li donava prou punts per coronar-se com el campió de la categoria Pe 65 de la Comunitat Valenciana.

Però a l’endemà i gairebé sense descans havia de disputar l’última prova del Campionat de MotoCross MX65 en el dur i difícil circuit d’Albaida, aquí es jugava el tercer lloc d’una classificació molt competida; i ja en els entrenaments veia que podia aconseguir aquest lloc.

Però com es diu els punts s’aconsegueixen a les carreres i per la qual cosa la baralla en les dues mànegues anava a ser molt dura; tots volien guanyar però Vicente Galarza Agustina «Vin 34» va treure forces d’on no imaginem i va aconseguir finalitzar en tercera posició les dues mànegues, amb el que el resultat li valia per acabar al podi final del Campionat com a tercer classificat d’aquesta especialitat tan dura com és el MotoCross.

Enhorabona per aquests dos magnífics resultats ia l’espera de disputar el proper 15 de desembre la darrera prova de l’Enduro Infantil a Xest esperem veure com el currículum d’aquest petit Gran Campió suma i segueix passejant el nom de Bunyol per tota la Comunitat Valenciana i també en les diferents proves dels Campionats d’Espanya, que aviat també arribaran. Informa, Elio Zanón.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*