El Xiva intentarà mantenir la seva bona ratxa contra el Llosa: el Godelleta juga contra el Torrefiel; el Macastre viatja a Paiporta i el Torís B a Sinarcas

Post també disponible en: Castellano

El Chiva CF segueix arrasant allà on va, i després de guanyar 1-3, tornaran a casa per enfrontar-se al Llosa del Bisbe: segon contra el 12è, així que en principi i sumant que és a casa, els de Germán no han de passar a teoria moltes dificultats per sumar els 3 punts.

Tant Albert Medina com Alejandro Rodrigo són segons màxims golejadors del grup amb 4 punts en el seu haver-hi, per la qual cosa és evident que el mètode de Germán i l’atac dels chivanos, sobretot, són eficaços. A més, probablement Germán sap que l’important és com s’acaba la temporada, però poder guanyar aquest cap de setmana i una ensopegada dels colíders podria deixar-los en solitari amb el tron, el que per a l’afició chivana sona molt sucós.

La UD Godelleta, després de la golejada a casa, ha de sortir a per totes contra el Torrefiel i sumar la seva segona victòria, el que podria apujar-los fins a quatre posicions. Tant el míster com la plantilla segur que tenen confiança suficient per fer-ho, encara que clar que tractant-se del tercer classificat serà dur.

Per la seva banda, l’Atlètic de Macastre necessita enlairar-se, i aquest cap de setmana tindrà l’oportunitat de fer-ho davant del Paiporta, setè classificat. Encara que Manolo ha destacat moltes vegades que la seva tasca és formar l’equip i fer-los gaudir, però l’ésser cuer sense cap punt no agrada molt i ha de començar-se a sumar per aconseguir l’objectiu de superar la temporada passada. I es necessita de la millor versió de jugadors que van ser importants com Sergio ‘Osito’ per donar-li aquest toc de lucidesa i verticalitat al joc que permeti generar i poder celebrar gols.

Després de la derrota de l’Atlètic Turís a Preferent per golejada, el proper partit és davant del Sinarcas on ha de tornar a intentar sumar de 3. Els turisanos són penúltims amb 1 punt però volen més, i guanyar aquest cap de setmana ha de ser un objectiu. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*