El Barri Sant Rafael de Bunyol albergará la vesprada de Halloween el III Survival Infantil i el Truc-Tracte per als més xicotets

Cartel anunciador del III Survival Infantil.
Cartel anunciador del III Survival Infantil.

Post també disponible en: Castellano

Cartel anunciador del III Survival Infantil.
Cartell anunciador del III Survival Infantil.

Les regidories de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Buñol han decidit aglutinar dues festes típiques de Halloween al Barri Sant Rafael, perquè xiquets, veïns i familiars puguen gaudir d’unes hores terrorífiques

El proper 31 d’octubre nombroses poblacions i ciutats de tot el món celebren la tradicional festa de Halloween. En Bunyol un any més se celebra una Survival Infantil, que ja és la seva tercera edició. En aquesta ocasió no se celebra a la Plaça Vendes de la localitat, sinó en el Barri Sant Rafael, on des de fa anys se celebra el Truc – Tracte entre els més petits de la zona.

Marta Pérez, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Bunyol, destaca que en aquesta edició s’ha volgut agrupar dues celebracions en un mateix enclavament per garantir un major èxit de participació i major seguretat i tranquil·litat dels pares i familiars dels participants més petits. Aquesta festa se celebrarà amb el recinte del Barri Sant Rafael completament tancat en horari de 18 a 20h.

Aquest joc està indicat per a nens i nenes nascuts entre 2003 i 2011, ambdós inclosos. Si el nen té entre 7 i 11 anys ha d’anar acompanyat d’un adult. Tots els que vulguin participar s’han d’inscriure prèviament, adjuntant el full d’inscripció i autorització dels pares o tutors. El preu és de 3 € i els llocs on poden inscriure és Gelateria Desi, La Daurada i Pavelló Municipal del Planell.

Els centres educatius de Bunyol col·laboren amb l’Ajuntament perquè cap nen desconegui aquest esdeveniment festiu del proper 31 d’octubre. A més de que aquesta activitat està organitzada per les regidories de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Buñol l’empresa Otherworld col·laboren en l’organització de l’acte. El típic Truc o Tracte, en què els més petits visiten els domicilis i demanen caramels disfressats de vestits típics de Halloween, aquest any està enfocat per als més xicotets, mentre que el Survival Infantil és per als majors de 7 anys. La iniciativa d’agrupar tots dos festejos en un mateix enclavament respon a una resposta ciutadana de la zona i dels pares, “al que l’Ajuntament ha volgut donar resposta perquè nens i pares estiguin en un entorn agradable, entre amics, i poder gaudir d’un barri i la seva gent en una època de l’any que ja era un clàssic a la zona “, afirma l’edil de Joventut i Esports, Marta Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*