El Circuit celebra la VolRace Summer amb ‘drift’ a la pista i cotxes esportius en el pàdoc

La pista albergará un gran espectáculo con exhibiciones de 'drift' y rodadas lúdicas.
La pista albergará un gran espectáculo con exhibiciones de 'drift' y rodadas lúdicas.

Post també disponible en: Castellano

La pista albergará un gran espectáculo con exhibiciones de 'drift' y rodadas lúdicas.
La pista albergará un gran espectáculo con exhibiciones de ‘drift’ y rodadas lúdicas.

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest dissabte, 7 de setembre, la VolRace Summer, una jornada per gaudir de la passió per les quatre rodes, el ‘drift’, la música i les instal·lacions de Xest.

Més de 3.000 persones han confirmat la seva presència a la jornada que obrirà les portes a les 9.00 hores. L’acció dels pilots PRO de ‘drift’ començarà una hora més tard, i durant tota la jornada aquests pilots duran a terme les seves exhibicions en tot el traçat del Circuit Ricardo Tormo.

El pàdoc s’omplirà de vehicles exposats des de primera hora i més estarà amenitzat per Samuel Montes DJ. L’exposició de vehicles acabarà a la tarda a les 18.30 hores amb el lliurament de premis per als millors cotxes i el sorteig d’un cotxe que posarà el punt final a la VolRace Summer.

El preu de l’entrada a taquilles és de 15 euros, i els menors de 12 anys podran entrar de forma gratuïta sempre que vagin acompanyats per un adult.

Aquesta és la primera activitat pública del Circuit després de la parada estival. A més de diverses activitats entre setmana, el Circuit ha programat tandes per a motociclistes aficionats el proper 15 de setembre, i albergarà el Campionat Interautonòmic de Velocitat el 22 de setembre i la Ultimate Cup Sèries del 27 al 29 de setembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*