La Guàrdia Civil deté a Requena a un home per sostreure un camió articulat amb més de 70.000 euros en mercaderia

Agentes del Subsector de Tráfico de la Guardia Civil de Valencia han detenido a un varón de 30 años al poco tiempo de sustraer un camión articulado en el término municipal de RIba-roja.
Agentes del Subsector de Tráfico de la Guardia Civil de Valencia han detenido a un varón de 30 años al poco tiempo de sustraer un camión articulado en el término municipal de RIbarroja.

Post també disponible en: Castellano

Agentes del Subsector de Tráfico de la Guardia Civil de Valencia han detenido a un varón de 30 años al poco tiempo de sustraer un camión articulado en el término municipal de RIba-roja.
Agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València han detingut un home de 30 anys al poc temps de sostreure un camió articulat al terme municipal de Riba-roja.

Sobre les 20:45 hores d’aquest diumenge, un dispositiu compost per patrulles del Subsector de Trànsit i de la Comandància de la Guàrdia Civil de València es van coordinar per a la detenció d’un conductor d’un camió articulat que prèviament havia estat robat a l’àrea de servei del quilòmetre 340 de l’autovia de A3 a Riba-roja.

L’eficàcia de les forces de seguretat de la Guàrdia Civil de València va donar com a resultat que pocs minuts després es procedís a interceptar el camió i posterior detenció del conductor del vehicle al quilòmetre 283 de l’A3 de la localitat de Requena.

“Realitzada la primera inspecció ocular, el vehicle presentava trencament del pany de la porta dreta i forçat el barret fort d’arrencada amb el pont realitzat per posar la seva posada en marxa, contenint a l’interior del semiremolc una mercaderia valorada en més de 70.000 euros segons el propietari del vehicle “, segons fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Forces del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València van procedir a la detenció d’un home de 30 anys d’edat i nacionalitat espanyola per tres presumptes delictes: un de robatori i ús de vehicle a motor, un altre de robatori amb força en les coses i un altre de seguretat viària per conduir un vehicle de motor amb la perduda de vigència de l’autorització administrativa per pèrdua total dels punts assignats.

El detingut també tenia dos assenyalaments de detenció, un per tràfic de drogues i un altre per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut ha estat posat a disposició de l’autoritat judicial de Requena número 1.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*