El Circuit culmina les obres de recondicionament de la pista del Gran Premi

El Circuit Ricardo Tormo ha puesto en marcha el proceso para elegir el cartel oficial del Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana que se celebrará en Cheste los días 10, 11 y 12 de noviembre.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo ha finalitzat dos setmanes de treballs en la pista del Gran Premi per a recondicionar alguns pianos i las escapatòries de las corbes Bernat Martínez i Champi Ferrers. Las obres s’han centrat al modificar lassos pendents de les voreres d’emergència exteriors de la corba Doohan, la segona del traçat valencià; la quinta; la corba Ángel Nieto, la sexta, i la corba Bernat Martínez, l’octava de la pista de Cheste. A més, s’ha construït un vial d’una amplària de tres metres que permetrà als pilots reprendre la carrera en el cas que patisquen una eixida de pista en la corba Bernat Martínez, l’octava que dóna accés a la zona més revirada del traçat.

Així mateix, aprofitant estes jornades en què no hi ha hagut activitat esportiva, l’equip de manteniment ha restaurat l’àrea de fuga exterior de la corba novena per a augmentar la seua profunditat i, així, la seua seguretat.

En la corba Champi Ferrers, la que dóna accés al corbàs final, s’instal·larà una nova protecció de bromera que incremente la seguretat.

Finalment, tal com indica la normativa de la Federació Internacional de Motociclisme, s’ha indicat amb un triangle blanc l’inici i el final de cada un dels pianos que rodegen la pista.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*