L’Ajuntament reconeix al Xest Basket Club pel seu ascens en la lliga

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 16 de juliol, l’Ajuntament va organitzar una recepció a l’Ajuntament per als integrants del Cheste Basket Club i simpatitzants de l’equip amb la finalitat de reconéixer el seu ascens a Primera Zonal en la lliga.

“Aquest és un acte per a homenatjar-vos per l’esforç que heu fet enguany”, manifestava el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “Veient que us heu proposat progressar i créixer com a club, des de l’Ajuntament també volíem reconéixer que l’esteu aconseguint i reiterar que contáis amb el nostre suport”.

Per part seua, l’alcalde va subratllar que l’ascens de l’equip suposa molt per al poble. “En els últims temps heu donat un impuls al bàsquet al nostre poble i l’ascens a aquest nivell suposa molt. Donades les circumstàncies sanitàries no podem organitzar un gran acte, però aquest reconeixement a la casa de poble calia fer-lo”, declarava. “A més, crec que és important que continue la col·laboració de l’equip i les escoles esportives municipals per a treballar al màxim el bàsquet a Cheste, de manera que molts dels alumnes de l’escola després arriben a formar part de l’equip del Club”.

Després dels discursos, els jugadors van deixar els seus escrits en el llibre de signatures de l’Ajuntament i el regidor d’Esports els va fer lliurament d’una copa. L’acte va finalitzar amb un berenar per a totes les persones assistents.

“Sense el suport de l’Ajuntament no seria possible fer res del que fem, amb el que la seua col·laboració és molt important per a nosaltres”, apuntava Mario Cerdà, president del Cheste Basket Club. “El nostre repte per a la següent temporada és seguir en la línia que estem, sent humils però buscant continuar creixent. Sabem que som un equip de poble i que l’única manera de créixer és mantindre l’ambient estable que tenim i treballar com un bon bloc, amb una bona sintonia”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*