El Circuit de Xest celebra la segona cita del mundial júnior de Moto3

Post també disponible en: Castellano

L’alacantí Daniel Holgado lidera el certamen després de la seua victòria a Portugal

El Campionat d’Europa de Moto2, la Hawkers European Talent Cup i el Bressol de Campions completen el cap de setmana de carreres

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana des del divendres 7 fins al diumenge 9 de maig, la segona cita del FIM CEV Repsol, que inclou el Campionat del Món Júnior de Moto3, l’europeu de Moto2, la Hawkers European Talent Cup i el Bressol de Campions.

El pilot alacantí Daniel Holgado arriba al seu circuit de casa com a líder del mundial júnior de Moto3 després de la seua victòria en el traçat portugués d’Estoril. El pilot de Aspar Júnior Team, coordinat per Nico Terol i dirigit per Jorge Martínez Aspar, afronta les dues carreres que se celebraran a Cheste amb cinc punts d’avantatge sobre el madrileny David Salvador (TM Racing) i amb nou sobre el seu company d’equip en l’estructura d’Alzira, el colombià David Alonso.

Entre els més xicotets, els pilots de la Hawkers European Talent Cup, el valencià Adrián Cruces, de només 14 anys, és el líder de la general amb sis punts d’avantatge sobre David García i l’australià Jacob Roulstone Encreuaments és un dels quatre pilots del Bressol de Campions, l’escola de pilots del Circuit Ricardo Tormo, que participen en aquesta categoria al costat del de Huelva Hugo Millán, el guipuscoà Xabi Zurutuza i l’irlandés Casey O’Gorman. Tots ells participaran en les dues carreres de la categoria programades per al diumenge.

El campionat d’Europa de Moto2 també té un jove líder, el murcià Fermín Aldeguer (Boscoscuro Talent Team – Ciatti) que va guanyar les dues carreres d’Estoril i afronta la carrera única del Circuit Ricardo Tormo amb deu punts d’avantatge sobre el seu company d’equip, el mundialista Alonso López, segon en les dues cites portugueses.

A més de les tres categories habituals, el Bressol de Campions celebrarà dues carreres de la seua categoria de Moto5: la primera, en la jornada del dissabte, i la segona, el diumenge per a tancar el programa.

Una vegada més, l’activitat se celebrarà a porta tancada i baix estrictes mesures de seguretat. El FIM CEV Repsol tornarà a les instal·lacions del Circuit Ricardo Tormo per a celebrar l’última cita de l’any el mes de novembre, una setmana abans del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*