Xest comptarà amb un cicle de autocine gratuït al juliol amb pel·lícules triades per la ciutadania

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Festes ha programat un cicle de autocine gratuït a l’aparcament de l’poliesportiu durant els divendres del mes de juliol. En total es programaran quatre sessions i l’hora d’inici serà a les 22:30 hores.

“Hem fet una selecció de deu possibles pel·lícules i volem que sigui la gent la que triï els títols definitius, de manera que finalment es projectaran els quatre que comptin amb més m’agrada a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament”, ha explicat el regidor de festes, Raúl Mota. “Pensem que involucrar els chestanos i chestanas és una bona manera de fomentar la participació en les activitats que programem des de l’Ajuntament”.

Les pel·lícules entre les que sortiran les quatre finalistes són: Què et jugues ?, El gratacels, El Regne, La Casa de l’rellotge a la paret, La casa torta, megalodon, Men in Black: International, Ments poderoses, Spiderman: Lluny de casa i Valerian i la ciutat dels mil planetes.

“Ens va semblar que programar sessions de autocine era una iniciativa original per explotar, sobretot en la situació actual, ja que es tracta d’una manera diferent de veure cinema en la qual es pot respectar la distància interpersonal amb facilitat, ja que la idea és no sortir de el cotxe “, ha apuntat Mota.

Dilluns que ve, 22 de juny, es publicaran els títols de les quatre pel·lícules que han sumat més m’agrada durant la setmana i que passaran a formar part de la programació de autocine dels propers 3, 10, 17 i 24 de juliol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*