El Circuit de Xest instal punts de recàrrega de vehicles elèctrics durant el Gran Premi

Los vehículos eléctricos podrán recargar sus baterías en el Circuit a partir del Gran Premio de este fin de semana.
Los vehículos eléctricos podrán recargar sus baterías en el Circuit a partir del Gran Premio de este fin de semana.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo ha instal·lat al ‘pàrquing’ principal de l’recinte dos equips per oferir punts de recàrrega als vehicles elèctrics durant el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, col·locats per Ovans, enginyeria especialitzada en mobilitat sostenible, i amb el suport de l’ Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Julia Company, el director general de Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, i Daniel Sánchez, soci director de Ovans, han estrenat la instal·lació, que s’activarà amb motiu del Gran Premi i que quedarà de manera permanent a les instal·lacions de Xest.

Sánchez ha explicat que es tracta de “dos punts de recàrrega, amb dos connectors cadascun, que ofereixen una potència de 22 kW per presa, telegestionats i d’accés lliure i gratuït”. L’activació del servei es pot realitzar mitjançant una targeta o mitjançant l’app Electromaps.

Per Company, l’objectiu principal de la Conselleria d’Economia Sostenible en matèria energètica és la transició cap a un nou model energètic basat en les fonts d’energia renovables i l’eficiència energètica i, per aconseguir-ho, “és fonamental el canvi en la mobilitat”. En aquest sentit, ha subratllat que el Ivace compta amb un pla d’impuls de la mobilitat elèctrica, que preveu ajudes econòmiques “per impulsar la incorporació de el vehicle elèctric a la Comunitat Valenciana, així com per a la instal·lació de punts de recàrrega, ja que el desplegament de la infraestructura de recàrrega elèctrica és un aspecte fonamental per aconseguir estendre l’ús dels vehicles elèctrics en el nostre territori “.

“El Circuit sempre tracta d’atendre i seguir l’evolució de el sector de l’motor i amb aquest acord, a més d’oferir un nou servei als nostres aficionats, ens alineem amb la tendència dels esports de motor i de l’aposta per la mobilitat sostenible”, ha apuntat el director general de Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*