El Circuit presenta el cartell del Gran Premi amb Dani Pedrosa com a protagonista

El Circuit afronta el Gran Premio con limitaciones en el aparcamiento y los accesos debido a la construcción del PAI Ciudad Circuito.
El Circuit afronta el Gran Premio con limitaciones en el aparcamiento y los accesos debido a la construcción del PAI Ciudad Circuito.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit afronta el Gran Premio con limitaciones en el aparcamiento y los accesos debido a la construcción del PAI Ciudad Circuito.
El Circuit afronta el Gran Premi amb limitacions a l’aparcament i els accessos a causa de la construcció del PAI Ciutat Circuit.

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà els dies 16, 17 i 18 de novembre l’última cita del Campionat del Món de Motociclisme, el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, “amb un ple absolut a les grades, només queden 2.000 entrades a la venda, així que es tornarà a penjar el cartell de complet “, ha anunciat el director general d’Esport, Josep Miquel Moya.

Moya i els pilots valencians involucrats en el certamen han presentat el cartell anunciador de la vintena edició del Gran Premi, que té com a protagonista el pilot Dani Pedrosa, que anirà a Xest la seva última cursa de MotoGP. Pedrosa rebrà durant el cap de setmana l’homenatge de l’organització de l’esdeveniment i entrarà a la llista de MotoGP Legend.

El director general del Circuit, Gonzalo Gobert, ha anunciat les novetats esportives i extraesportives de la prova, i ha posat l’accent en què l’organització d’aquesta 20 edició suposa “un autèntic desafiament per les limitacions en matèria d’accessos i d’aparcament que es patiran a causa de la construcció del PAI als voltants del circuit “.

Gobert ha anunciat les primeres mesures que s’estan prenent per facilitar l’entrada dels aficionats. “Estem treballant en tres direccions: la primera és posar en servei una alternativa, la ruta D d’accés, la segona és un pla d’aparcaments alternatius en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Trànsit i els ajuntaments de Xest i Riba-roja, i la tercera va encaminada a la posada en marxa d’un potent pla de comunicació que ens ajudi a arribar a tots els aficionats. ”

Els pilots, amb ganes de córrer a casa

En el pla esportiu, els pilots valencians han explicat com afronten la recta final del mundial. El pilot de Moto2 Jordi Navarro ha assenyalat que ha tingut “una segona part de la temporada bastant bona i estem a prop de la possibilitat de pujar al podi”.

Per la seva banda, Iker Lecuona s’ha mostrat “content després d’un any en el qual hem fet un pas endavant per confirmar-nos de cara a l’any que ve en el top 10”.

El més jove dels quatre, el pilot d’Algemesí Jaume Masià, ha manifestat que aquest serà el seu primer Gran Premi a casa, al Circuit Ricardo Tormo, i espera oferir el millor.

I el pilot de Avintia Vicente Pérez ha assenyalat que aquest any ha estat el de la seva arribada al mundial, “a poc a poc anem fent camí i ja estem en els punts”. Pérez ha assenyalat que té “bones esperances en la pròxima carrera a Tailàndia perquè és nova per a tots i després arribarà el triplet a Àsia abans de córrer a casa”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*