El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana el seu esdeveniment de vehicles clàssics, el Racing Legends

Post també disponible en: Castellano

Els Citroën Traction Avant reuneixen a Xest a més de cent unitats d’aquest vehicle històric produït des de 1934

Sete Gibernau serà el pilot convidat i deixarà les seves petjades el dissabte en el Passeig de la Fama del Circuit 

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana, els dies 5 i 6 de març, el Racing Legends. Es tracta de la major concentració de vehicles històrics de la Comunitat Valenciana amb cotxes i motos clàssiques i també camions i bicicletes d’època.

Més de mil vehicles clàssics es reuniran en el paddock de Xest durant el cap de setmana. L’activitat començarà el divendres amb les primeres rodades i els entrenaments de la Copa d’Espanya de Clàssiques, que celebrarà la carrera el diumenge al matí.

Entre els cotxes, el protagonista del cap de setmana serà el Citroën Traction Avant, que ha convocat una concentració internacional d’aquests models fabricats des de 1934. La peculiaritat d’aquests automòbils era precisament que van ser els primers a utilitzar la tracció davantera. Una solució que va quedar com a majoritària en la major part dels cotxes des d’aquella època.

Alguns dels participants en aquesta concentració ja estan de camí, com els tres noruecs que viatgen des d’Oslo o els francesos que han iniciat el seu camí fins a Xest sobre el seu Citroën Traction Avant des del nord de París.

Sete Gibernau, pilot convidat

Sobre dues rodes, l’estrella del cap de setmana serà el pilot *Sete Gibernau. El català va ser el primer espanyol que va guanyar una carrera del Gran Premi de la Comunitat Valenciana en 2001. Gibernau, que ara té 49 anys, deixarà el dissabte les seves petjades en el Passeig de la Fama del Circuit i tindrà l’oportunitat de rodar amb la Ducati de MotoGP amb la qual es va acomiadar del Mundial en 2006.

Els aficionats poden comprar les seves entrades en la web del Circuit Ricardo Tormo www.circuitricardotormo.com amb un preu de 12 euros per a un dia o 18 per a tot el cap de setmana. Els xiquets fins a 13 anys entren gratis. El públic podrà gaudir també amb els camions clàssics, els ‘food truck’, la música en directe i els vehicles militars d’època que porta fins a Xest l’associació Aula Militar Bermúdez de Castro.Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*