El Circuit Ricardo Tormo posa a la venda màscares per a col·laborar amb Càritas

Post també disponible en: Castellano

Ofereix màscares higièniques reutilitzables que compten amb homologació i s’ofereixen a un preu de 3,90 euros 

Els beneficis es destinaran als treballs que Càritas està duent a terme amb motiu de l’emergència sanitària en la localitat de Cheste

El Circuit Ricardo Tormo ha posat a la venda a la seua botiga en línia màscares higièniques reutilitzables amb la imatge del traçat de Cheste. Els beneficis de la venda es destinaran als treballs que està realitzant Càritas amb motiu de la crisi sanitària a la localitat de Cheste. 

Les màscares, produïdes per una empresa tèxtil valenciana, han sigut confeccionades per a donar servei també al personal del Circuit, tècnics i comissaris que organitzaran els entrenaments i les carreres a les instal·lacions de Cheste quan es permeta aquest tipus d’activitats. 

La botiga en línia del Circuit Ricardo Tormo ofereix les màscares a un preu de 3,90 euros la unitat. Cada màscara pot ser rentada i reutilitzada i compta amb l’homologació de compliment amb les especificacions UNE 0065 certificada per Aitex. 

Els aficionats i aficionades que desitgen les màscares les podran adquirir a través de la botiga en línia del Circuit Ricardo Tormo: consultar ací

Cada màscara compta amb tres capes de teixit que li donen les seues propietats, dues d’entretela termofusible i una d”interlock’ de polièster sublimat. La màscara permet múltiples rentades amb detergent normal a temperatura de 60°. 

Càritas destinarà els beneficis a les campanyes que s’estan duent a terme amb motiu de l’alerta sanitària de la COVID-19 a la localitat de Cheste.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*