El Club Bunyol Turís-Vall dels Alcalans de gimnàstica rítmica realitza balanç de la seua bona temporada

Finalizado el campeonato de España base de conjuntos el club hace balance.
Finalizado el campeonato de España base de conjuntos el club hace balance.

Post també disponible en: Castellano

Finalitzat el campionat d’Espanya base de conjunts, des del Club Bunyol Turís-Vall dels Alcalans de gimansia rítmica han realitzat un positiu balanç.

«Vam iniciar el nostre camí en el Nacional base de conjunts dijous a la tarda amb el nostre conjunt benjamí (Paola Iranzo, Amaia Fuertes, Anna Isabel Maria, Alba Giménez i Anna Castillo) que tot i algun fallito que les va deixar fora de l’pòdium, van obtenir una sisena posició i el seu merescut diploma nacional », segons han informat.

«Seguim el dissabte al matí amb un bon exercici de les nostres cadets (Lucia Sants, Ángela Miquel, Arantxa Alfàs, Estela Cozzi i Núria Aguilar) que van brillar amb llum pròpia, però no van obtenir la nota esperada després de classificar com quartes de la Comunitat Valenciana , però això no va impedir que el cos tècnic i elles finalitzaran satisfetes amb el final de temporada ».

Vam finalitzar el dissabte a la tarda amb les nostres juvenils (M ° José Arocas, Andrea Vega, Elvira Ponce, Sara Marín i Sofia Pérez), que ens van emocionar amb el seu gairebé impecable exercici que tot i els fallitos els ha suposat classificar-se en la plaça 19 de 106 conjunts, van sortir motivades i controlant els nervis, demostrant que són grans i veteranes gimnastes.

Des del cos tècnic han volgut «felicitar a les nostres gimnastes de nacional base ia les gimnastes de nacional absolut (Elba Arbona, Delia Grau, Kiara Lladre de Guevara, Eva Oliva i Paula Blasco) que tot i no obtenir el pas a l’nacional han fet també una molt bona temporada i una fase autonòmica gairebé perfecta, per tant estem orgullosos i contentes perquè no només la feina està bé i s’està reflectint, sinó que estem creixent com a club i anirem per totes en la temporada que ve».

«No obstant això encara seguim en la temporada amb les nostres gimnastes de nivell federació i mediterrani que estan obtenint genials resultats».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*