L’Hospital de Manises es reuneix amb responsables municipals per solucionar la situació dels pediatres

El servicio da cobertura a 195.000 personas de 14 municipios.
El servicio da cobertura a 195.000 personas de 14 municipios.

Post també disponible en: Castellano

La direcció de el Departament de Salut de Manises està mantenint reunions amb responsables municipals dels diferents ajuntaments (Manises, Xest, Loriguilla) de l’àrea de Manises per a informar-los de primera mà de la situació i les actuacions que s’estan duent a terme en l’àrea de pediatria en Atenció Primària. Durant aquestes trobades s’ha tractat l’escassetat generalitzada d’especialistes en Pediatria que està afectant el conjunt d’Espanya i a tots els Departaments de Salut de la Comunitat Valenciana, tal com es reconeix des d’institucions com la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En concret, en la reunió mantinguda amb l’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, i el regidor delegat de l’Barri de l’Crist, José Zapata, s’ha transmès el compromís de treballar conjuntament el Departament de Salut de Manises, els ajuntaments i la Conselleria de Sanitat, per resoldre aquesta situació i garantir l’assistència a la població el Departament com a part de la xarxa pública sanitària. Així, l’Hospital de Manises ha publicat una oferta de treball per a pediatres en Atenció Primària que asseguri una atenció de qualitat als ciutadans. Durant aquest procés, s’està realitzant una reorganització dels professionals d’aquesta especialitat per mantenir coberta totes les zones, i per tant, a tota la població protegida de la conselleria de Sanitat en el Departament de Salut de Manises, garantit l’assistència a la població.

Des del Departament de Salut de Manises, recolzat per Conselleria, es valora positivament aquest diàleg i la voluntat de treballar de forma coordinada i unida amb ajuntaments per trobar la via per a una assistència sanitària pública a l’servei de tota la població protegida de el Departament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*