L’Hospital de Manises exposa una representació dels més de mil dibuixos d’ànim per a pacients i professionals durant la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Col·legis de la zona, famílies i xiquets van enviar els seus dibuixos i cartes davall el lema “Tus ànims, la nostra medicina”

Els dibuixos i cartes romandran exposats en centre hospitalari fins al 8 d’octubre

El Departament de Salut de Manises aposta per humanitzar l’estada de pacients per a generar una actitud positiva, millorant el seu benestar i necessitats emocionals

L’Hospital de Manises vestix les seues parets d’una representació dels més de 1.000 dibuixos i missatges d’agraïment i ànim rebuts durant la temporada més dura del confinament a les persones ingressades per coronavirus i professionals sanitaris. Sota el lema “Els teus ànims, la nostra medicina”, el Departament de Salut de Manises va llançar aquesta campanya amb l’objectiu de crear una actitud positiva, afavorir el benestar emocional i que l’entorn més proper “acompanyés” als pacients hospitalitzats i donés suport de manera especial als professionals sanitaris.

L’objectiu d’aquesta exposició és recordar el suport i l’ànim que van rebre els pacients hospitalitzats per coronavirus i els professionals sanitaris per totes aquelles persones que van fer arribar dibuixos i paraules plenes d’esperança i optimisme.

#ElsTeusÀnimsLaMeuaMedicina

A causa de el confinament, molts xiquets i famílies que van romandre llargues hores a casa seua van aprofitar el moment per fer dibuixos amb un missatge positiu i d’agraïment per al personal sanitari i les persones hospitalitzades per aquesta malaltia. Molts d’ells també van manar fotografies dels dibuixos penjant dels balcons per animar el veïnat amb ells.

A més, diversos col·legis es van unir a aquesta iniciativa involucrant de forma activa als seus alumnes. Molts d’ells van manar cartes per transmetre esperança als pacients i força a tots els sanitaris de l’hospital que hui també decoren les parets de centre i que seguixen animant i omplint d’esperança als pacients i professionals. Arc de sant Martí i herois combatent el coronavirus són els símbols més repetits sota les paraules de “tot anirà bé”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*