El certamen literari escolar 2019-2020 de Xest entregarà els seus premis el pròxim mes d’octubre

Post també disponible en: Castellano

A causa del confinament per la pandèmia COVID-19 declarat a mitjans de el passat mes de març, el lliurament de premis de la XIX Certamen Literari Escolar Ateneu de Xest va haver de suspendre. Dilluns passat, 7 de setembre, el jurat va reprendre l’activitat per avaluar els últims treballs que quedaven per revisar i realitzar la decisió de l’concurs.

L’activitat està finançada per la regidoria d’Educació, la societat Ateneu L’Aliança i la Fundació cajacheste i compta cada any amb més de 300 participants. “El certamen literari és una de les activitats educatives que millor acceptació tenen; per això, el consell escolar ha decidit mantenir aquest curs 2020-2021, tot i que en aquesta edició no es realitzaran els tallers que solen programar-se, amb la finalitat d’evitar l’entrada de personal extern a les aules que puga suposar un risc de contagi”, explica la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Lamentablement, la crisi sanitària ens va obligar a endarrerir el lliurament de premis de l’edició 2019-2020, però ja hem fixat una nova data i l’acte se celebrarà seguint les mesures de seguretat i higiene pertinents”.

Així, el proper 27 d’octubre el teatre Liceu acollirà als alumnes i les alumnes guardonats/es, que podran assistir en companyia de, com a màxim, dos familiars. L’entrada al recinte es farà de forma escalonada i serà obligatori l’ús de mascareta, la higiene de mans amb gel hidroalcohólico i la presa de temperatura.

L’acta de la decisió de l’jurat està disponible al web municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*