El Departament de Salut de Manises integra tots els seus municipis i serveis en l’atenció telefònica

Post també disponible en: Castellano

Manises va ampliar el passat 11 de març l’atenció telefònica a l’Hospital i els centres d’especialitats, i entre abril i maig ha integrat els centres de salut de Xest, Bunyol i Turís. 

Des de la seua posada en marxa en Atenció Especialitzada, l’Hospital de Manises i els centres d’especialitats han atés més de 13.000 anomenades.

El call center va començar a funcionar en 2020, i ja operava en els centres de salut de Quart de Poblet, Riba-roja de Túria, Manises, Mislata, Aldaia i Xiva.

Des dels seus inicis, el servei ha realitzat més de 563.000 atencions telefòniques.

El Departament de Salut de Manises ja compta amb call center en tots els seus centres i serveis. El passat 11 de març, es va incloure dins de l’atenció telefònica als centres d’especialitats i a l’Hospital de Manises i, aquest mes d’abril, ha sigut el torn dels centres de salut de Xest, Bunyol i Turís. Per tant, tot el departament disposa ja de call center. 

En el cas de l’Hospital de Manises i dels centres d’especialitats, l’acolliment ha sigut molt positiva, amb més de 13.000 trucades ateses des de la seua posada en marxa. “Amb la inclusió de l’Hospital de Manises, les especialitats i els nous centres de salut, hem aconseguit integrar tot el departament en l’atenció telefònica, la qual cosa suposa un avanç molt important per a estar més prop de les persones i agilitzar l’atenció”, ha valorat en aquest sentit la responsable d’Admissió del Departament de Salut de Manises, Sonia Palacios. 

Altres serveis que també s’han inclòs en aquesta nova ampliació del call center són Hospital de Dia, Llista d’Espera Quirúrgica i Radiologia, així com Nefrologia i Rehabilitació. “Aquests bons resultats demostren que el call center és un servei molt necessari, que agilitza l’atenció sanitària i ens ajuda a estar molt més prop de la nostra població atesa”, ha assenyalat Palacios. 

D’Atenció Primària a Especialitats

El call center es va implantar per primera vegada en alguns centres de salut i, a poc a poc, s’ha anat ampliant quant a municipis i serveis. En 2020, el projecte pilot va començar atenent Riba-roja de Túria i Quart de Poblet, i després de va expandir progressivament a altres localitats: Manises, el centre de salut i l’auxiliar de Mislata i Aldaia, que es van incloure tots en 2022. Per part seua, Xiva va entrar en el servei recentment, al desembre de 2023. 

Ara ha arribat el torn de Xest i Bunyol i Torís, així com de les especialitats i l’Hospital de Manises. “El salt avant és molt important, i ara, ja podem parlar d’un Departament de Salut totalment integrat en l’atenció telefònica”, ha indicat la responsable d’Admissió. 

2023, any de rècord

A més, Palacios també ha explicat que, en 2023, el call center va registrar les millors dades de la seua història, amb un total de 185.000 trucades ateses, més d’un 13% que l’any 2022, amb un nivell de servei del 84%. Des dels seus inicis l’any 2020, el servei d’atenció telefònica ha realitzat més de 563.000 atencions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*