El Club Gimnàstica Rítmica de Bunyol participa este diumenge en el Campionat Nacional Base Individual i Copa de Conjunts ajornat a l’abril

Post també disponible en: Castellano

Este campionat se celebra a València, sense públic i comptarà amb una excel·lent representació de gimnastes locals

Anna Murgi, tècnic del club, s’ha mostrat molt satisfeta per l’enorme treball de totes les gimnastes i esperançada pel començament de les competicions nacionals i autonòmiques, que van haver de paralitzar-se a l’abril i que, després de diversos intents de celebració, finalment s’ha convocat per a este diumenge i acaba el pròxim dia 22. Al llarg d’estos dies són prop de 100 gimnastes en cada categoria les que es donaran cita en esta competició, que seguix escrupolosament els protocols anti-Covid19.

Esta competició tindrà lloc el diumenge en el Centre Colonial Sport. Participaran 3 individuals: Sara Castillo en la categoria Prebenjamí, Amaia Fuertes en la categoria Aleví 2010 i Elvira Ponce en Juvenil. A més, també participarà un conjunt de la categoria Cadet, format per Ángela Miguel, Arantxa Aldaz, Lluïa Santos, Neus Castillo i Nuria Aguilar.

Des del club informen que les xiquetes que participen porten classificades des de febrer. Així que les ganes són màximes. El campionat serà sense públic, “y molt diferent de les competicions a què assistixen cada temporada les gimnastes d’este club: sense públic, amb màscares, sense concentrar-se prèviament en hotels o autobusos i guardant distàncies entre ellas”, així així, entén Murgi, que les gimnastes estan molt il·lusionades i esperançades amb la seua participació. A l’any pròxim, a partir de febrer, començaran a disputar-se les competicions d’esta temporada que ha arrancat ara, “ya que en estos moments estan disputant-se les de la temporada pasada”.

“La ajuda i col·laboració que des de sempre ha tingut l’Ajuntament de Buñol amb el nostre club ha sigut impecable. Sempre hem comptat amb ells en gastos per a poder assistir a nacionals o en compra de materials perquè unit a l’esforç de les famílies i el club les gimnastes puguen assistir a tots els campionats en què es clasifican”, ressenya Murgi.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*