La Guàrdia Civil destrueix en una pedrera de Bunyol una caixa amb explosius deteriorats trobats en un habitatge de Villar de los Olmos

Post també disponible en: Castellano

Segons han informat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València, el passat dia 14 d’agost una dona va acudir a la caserna de Requena “comunicant l’aparició d’una caixa de supòsits explosius en el seu habitatge de la pedania de Villar de los Olmos, en Requena mentre realitzava una neteja “.

Un cop coneguts els fets, l’equip de desactivació d’explosius de la Guàrdia Civil de València es va desplaçar a el lloc, “comprovant que es tractava d’explosius amb els etiquetats caducats i deteriorats, es tracta 17.5 kg de ammonita en format de cartutxos, 8.5 metres de metxa lenta embreada i 10 detonadors pirotècnics ordinaris “.

Els explosius van ser destruïts pels agents en una pedrera de el terme municipal de Bunyol zona indicada per aquestes comeses.

Des de la Guàrdia Civil de València es recorda que la forma d’actuar davant la troballa d’algun artefacte explosiu consisteix a “no tocar, ni manipular l’objecte i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*