El Club Handbol Bunyol acomiada la temporada amb una festa i l’adeu a Carlitos i Pedrín

Post també disponible en: Castellano

El cap de setmana va acabar amb un menjar de germanor entre jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores i mares i pares

El Club Handbol Bunyol va celebrar el passat cap de setmana la seua festa fi de temporada. I ho va fer amb un Torneig de mini-handball el dissabte en el Pavelló Pablo Cusí Sierra. Moltes xiquetes i xiquets es van acostar fins a El Planell per a descobrir un nou esport. A més, van estar acompanyats en tot moment pels monitors del Club Handbol Bunyol, que els van orientar en tot moment de com introduir-se en aquest nou món. La participació va ser molt alta i algunes i alguns dels xicotets van mostrar interés per incorporar-se a la disciplina del club.

Ja el diumenge, es va celebrar la fi de temporada amb els diferents equips del club. Des de les 10h del matí del diumenge van anar desfilant per la pista els conjunts benjamins i alevins, que es van mesurar contra les seues mares i pares. Després l’equip cadet i infantil es van mesurar als seus entrenadors. Més tard, l’equip femení es va enfrontar entre si. I el matí va concloure amb el partit entre l’equip sènior i juvenil i les anomenades «velles glòries» del club.

Al final d’aqueixa trobada, el club va aprofitar per a retre homenatge a dos dels seus jugadors emblema, que enguany pengen les seues sabatilles. Es tracta de Carlos Pérez Murillo -«Carlitos»- i Pedro Vallés Cusí – «Pedrín»-. El club va posar en valor el seu esforç, el seu lliurament i el seu treball durant més de 40 anys en el cas de Carlos i 30 en el cas de Pedro. L’ex jugador Luis Vallés, els va dedicar unes paraules d’agraïment i de record, que van provocar que es vessara alguna llàgrima que una altra. A més, se’ls va fer lliurament d’un xicotet recopilatori fotogràfic del seu pas pel club i d’una placa commemorativa amb la seua silueta.

La jornada va concloure amb un gran menjar de germanor en «Viachén» a la qual van acudir més de 160 persones, entre jugadors, jugadores, entrenadores, entrenadors, mares, pares i Junta Directiva. A més, els més xicotets van homenatjar també els seus entrenadors, als quals els van fer un xicotet regal per la fi de la temporada. Sens dubte una gran participació que dona mostra que l’handbol a Bunyol continua més fort que mai i té un futur esperançador per davant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*