Gemma Ortiz Mayordomo i Victoria Ponce González, Falleres Majors d’Utiel 2024

Post també disponible en: Castellano

Utiel ja té Falleres Majors per al pròxim exercici 2024, la senyoreta Gemma Ortiz Mayordomo i la xiqueta Victoria Ponce González.

Divendres passat, en el saló de plens de l’Ajuntament d’Utiel, la Junta Local Fallera d’Utiel celebrava l’acte d’elecció de les Falleres Majors d’Utiel 2024 a la qual es presentaven la Srta. Gemma Ortiz Mayordomo com a única candidata per a Fallera Major d’Utiel i les xiquetes Marina Luján Latorre, Andrea Ponce Fernández i Victoria Ponce González com a candidates a Fallera Major Infantil d’Utiel.

Finalment va resultar triada com a representant infantil de les Falles d’Utiel 2024 la xiqueta Victoria Ponce González, Reina fallera infantil de Sant Ildefons 2020-2022 i la Srta. Gemma Ortiz Mayordomo Reina fallera de la Falla Porta de les Eres durant els anys 2020-2022, serà la Fallera Major d’Utiel d’any 2024.

Des de l’Ajuntament d’Utiel i la Junta Local Fallera traslladem nostra més sincera enhorabona a les Falleres Majors d’Utiel i els desitgem que gaudisquen d’un any especial com a màximes representants de les Falles a Utiel.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*