El Club Handbol Bunyol arranca amb il·lusió i grans esperances aquest temporada

Post també disponible en: Castellano

El Club Handbol Buñol arranca amb total normalitat i grans esperances la temporada 2021-2022. L’equip Sènior novament aspira a aconseguir el lideratge i jugar la fase de promoció d’ascens. A més tots els equips ja estan a ple rendiment amb els seus entrenaments habituals i amb la previsió de començar la lliga el primer cap de setmana d’octubre; mentrestant estan realitzant partits amistosos.

Teo Pros, entrenador de l’equip Sènior i encarregat de l’escola, confirma que per als xiquets nascuts en 2013, que enguany estan cursant 3r de Primària, ja podran formar part d’equips de l’escola. Els xicotets, nascuts en 2014 i 2015, que enguany estan matriculats en 1r i 2n de Primària, podran inscriure’s com a extraescolars els dimarts i dijous de 16 a 17h i conéixer molt de prop aquest magnífic esport.

Aquesta escola està desitjant comptar amb joves promeses i a més en els equips superiors també poden comptar amb més esportistes que vulguen federar-se i competir: “aquest esport, a més de requerir agilitat física i moviment constant sobretot en la part inferior del cos, permet conéixer més joves, tindre una vida saludable, plena, sense oblidar el respecte i la companyonia, que és fonamental en l’handbol”, finalitza Pros. 

Manuel Sierra, regidor d’Esports a l’Ajuntament de Buñol, afirma: “és un honor que en aquesta localitat hi haja una escola esportiva tan potent com la de l’handbol; des d’aquesta regidoria es farà tot el possible per a protegir-la, consolidar-la i que vaja a més”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*