El Club Senderisme de València organitza el “Taller d’Iniciació al Senderisme, Cinquena Edició” a Iàtova

Para respetar el entorno y que la actividad se desarrolle con normalidad, las plazas para esta actividad son limitadas. Fecha tope de inscripción: martes día 10 de septiembre.
Para respetar el entorno y que la actividad se desarrolle con normalidad, las plazas para esta actividad son limitadas. Fecha tope de inscripción: martes día 10 de septiembre.

Post també disponible en: Castellano

El taller es desenvoluparà al municipi de Yátova i compta amb la col·laboració de l’ajuntament.

En el fantàstic entorn del Parc de Sant Vicent, s’impartirà un petit bloc teòric, per després recórrer parcialment el SL-CV 168 “Cova de les Colomes” i posar en pràctica el que s’ha après.

L’activitat és gratuïta, i en ella els participants aprendran a preparar-se per una ruta de senderisme: triar l’equip més adequat, progressar per la muntanya en diferents condicions i tipus de ferm, com actuar en cas d’emergència i moltes més coses.

Per a la correcta assimilació dels conceptes bàsics (i alguns no tan bàsics), als participants se li facilitarà, de forma gratuïta, una completa Guia d’Iniciació al Senderisme (en format PDF) així com un parell de fitxes impreses per al seu ús durant les explicacions.

Amb aquesta sèrie de tallers, el Club Senderisme de València pretén que l’aproximació i el contacte amb la muntanya en la pràctica d’aquest esport es faci d’una manera segura i d’aquesta manera reduir l’elevat nombre d’accidents que en els últims anys s’estan produint.

És per això que considerem important la seva ajuda en la difusió d’accions, que com la nostra, van encaminades a fer de la muntanyes un lloc més segur.

Per respectar l’entorn i que l’activitat es desenvolupi amb normalitat, les places per a aquesta activitat són limitades. Data límit d’inscripció: dimarts dia 10 de setembre.

INFORMACIÓ DE LA RUTA I INSCRIPCIONS: Taller d’Iniciació al Senderisme, Cinquena Edició.

Per a qualsevol informació complementària, dirigir-se a: grupo.senderista.valencia@gmail.com

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i agraïm per endavant la seva col·laboració.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*