La Volta Ciclista 2019: tota la informació que necessites saber

A partir de las 10:30 horas los presentes podrán disfrutar de este gran evento deportivo que l’Eliana acoge por primera vez en su historia.
A partir de las 10:30 horas los presentes podrán disfrutar de este gran evento deportivo que l’Eliana acoge por primera vez en su historia.

Post també disponible en: Castellano

A partir de las 10:30 horas los presentes podrán disfrutar de este gran evento deportivo que l’Eliana acoge por primera vez en su historia.
A partir de les 10.30 hores els presents podran gaudir d’aquest gran esdeveniment esportiu que l’Eliana acull per primera vegada en la seua història.

Hui, dimarts 27 d’agost, La Volta ja prendrà contacte amb la localitat circulant per la carretera CV-336 entre Riba-Roja del Túria i Sant Antoni de Benaixeve. El pas de la caravana publicitària està previst a les 14.45 hores i el dels corredors entre les 15.45 i les 16 hores.

Diverses zones i trams del municipi ja s’estan començant a tallar per a poder donar lloc a l’esdeveniment esportiu. Així doncs, es començaran a retirar els vehicles que es troben aparcats en les següents zones:

Carrers del recorregut controlat (veure mapa)

 • Av. Corts Valencianes, des de la rotonda de l’Av. Camp de Túria fins a la rotonda de la C/Romeral
 • Av. Alcalde Enrique Daries, des de la C/Fuerzas Armadas fins a la C/Jazmines
 • C/ Ave María, des de la C/Francisco Alcaide fins a C/Fuerzas Armadas
 • C/València, des de la C/Francisco Alcaide fins a l’Av. Corts Valencianes
 • Via de servei situada en el mercat municipal
 • Aparcament de les Corts

Com a conseqüència dels talls, les zones d’aparcament idònies durant l’esdeveniment seran:

 • Aparcament Poliesportiu Municipal
 • Centre esportiu Mandor
 • Aparcament de les Neus
 • Aparcament de l’Estació
 • Altres zones: Montesol, Masia del Pilar, Montealegre, els Taules, Torre del Virrei, etc

La cinquena etapa de la Volta donarà el seu començament demà dimecres 28 d’agost. A les 8 hores està previst que arriben els equips, però serà a partir de les 10.30 hores quan es posarà en marxa tota la zona d’oci situada en l’Avinguda de les Corts Valencianes.

Serà llavors quan els presents podran interactuar amb els corredors, acostar-se als estands publicitaris o gaudir d’activitats d’animació que alguns patrocinadors com Carrefour o Ambilamp han organitzat.

Carrefour repartirà un total de 2.000 desdejunis al llarg del matí i, a la vegada, Ambilamp entregarà regals a aquells que porten bombetes que vulguen reciclar.

A més, es podrà rebre informació en els estands publicitaris de l’Associació de Comerç Local de l’Eliana, de la Mancomunitat de Camp de Túria i de l’Ajuntament del municipi.

A partir de les 12.45 hores, els ciclistes prendran l’eixida des de l’Avinguda Corts Valencianes núm.2 fins a arribar al punt d’eixida oficial del “pelotó”. Aquest estarà situat en l’Avinguda de la Pobla de Vallbona, a l’altura de l’Avinguda del Recreo.

El primer edil, Salva Torrent, ha manifestat que “espera que els veïns prenguen els carrers i gaudisquen d’aquest esdeveniment esportiu de gran magnitud, demostrant que l’Eliana és una ciutat que viu per i per a l’esport”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*