El Col·legi d’Arquitectes de la CV reconeix la labor urbanística de l’Ajuntament de Xest

Post també disponible en: Castellano

El projecte de reurbanització dels carrers Antonino i Acequieros ha sigut seleccionat per a l’exposició Arquitectura Recent 17-18-19

Divendres passat, 26 de març, el col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV) va rebre en la seua seu a l’alcalde de Xest i als arquitectes de l’estudi Eseiesa, artífexs del projecte de reurbanització dels carrers Antonino i Acequieros, seleccionat per a formar part de l’última mostra d’arquitectura recent de València en la categoria d’espai públic.

“Estava previst fer un acte amb els i les responsables de tots els projectes seleccionats per a aquesta exposició, però a causa de la situació de pandèmia s’ha hagut d’anul·lar i ens han anat convocant un a un per a mostrar-nos el seu reconeixement”, ha explicat l’alcalde de Xest. “Es tornen a valorar les nostres iniciatives municipals en matèria d’urbanisme després de ser premiats per la Generalitat pel projecte Urbanisme inclusiu; estic molt content que s’haja valorat de nou el treball realitzat per l’arquitecta chestana Irene Soriano”.

L’exposició ha comptat amb un catàleg amb més de cent projectes, dels quals es van seleccionar 36 peces per a la mostra que ha albergat el col·legi d’arquitectes en la seua seu de València, entre elles la del projecte d’urbanització dels carrers chestanas. A més, l’exposició es pot visitar virtualment en la web del COACV. 

“El projecte dels carrers Antonino i Acequieros ha sigut reconegut per la seua originalitat i per l’optimització de recursos i, sobretot, perquè les intervencions en aquests dos carrers s’integren en un entorn, no són una cosa puntual, pertanyen a un projecte global que respon a la divisió del poble en cinc zones”, ha declarat Irene Soriano.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*