Xest celebra el Dia Mundial del Teatre amb l’espectacle “Samarkanda, La Ruta de la Seda”

Post també disponible en: Castellano

La programació cultural va continuar el passat cap de setmana en el teatre Liceu amb l’espectacle Samarkanda, La Ruta de la Seda, a càrrec de l’Associació Peus Nus, i amb la projecció de la pel·lícula Marie Curie.

“Hui se celebra el dia mundial del teatre i des de la regidoria de Cultura vull felicitar a totes les persones que creguen la màgia del teatre: actors i actrius, tramoistes, tècnics, responsables de vestuari i coreògrafs. Espere que prompte puguen tornar al seu treball i a veure de nou plens els teatres”, apuntava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente.

Samarkanda, La Ruta de la Seda és un espectacle guionizado per l’escriptora valenciana Eli Llorens i dirigit per la coreògrafa Anna Mira, fundadora de Peus Nus, una entitat que potència i difon les danses del món i que ha impulsat propostes culturals i socials que han rebut gran acolliment entre el públic.

El descobriment d’una maleta oblidada en la golfa d’una casa vella dóna peu a reviure el viatge a Samarkanda a través de les danses pròpies dels països pels quals passa l’antiga Ruta de la Seda: danses orientals, índies, tribals acompanyades de músiques i textos que van convidar al públic a imaginar-se en paisatges de llegenda.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*