El Consell aprova la col·laboració entre l’IVAJ i l’Ajuntament de Chera per a l’emissió de Carnet Jove

Post també disponible en: Castellano

S’apliquen descomptes de l’50% en actes culturals i esportius a titulars de Carnet Jove

El Ple de el Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l’Ajuntament de Chera per a l’emissió de l’Carnet Jove a persones joves de 14 a 30 anys.

El conveni regula les condicions de col·laboració entre la Generalitat i l’ajuntament per oferir un nou servei d’acord amb els termes que estableix l’Associació Europea de Carnet Jove (EYCA) i l’IVAJ.

L’Ajuntament de Chera, com a entitat adherida a Carnet Jove, fixa unes condicions favorables d’accés o utilització per a persones joves titulars de el Carnet Jove: un 50% de descompte en tots els actes culturals o esportius que s’organitzin per l’ajuntament i un 30% de descompte en bons de temporada de la piscina municipal.

Plana d’Utiel-Requena

Les persones joves residents a Xera es podran beneficiar d’aquest nou servei. Actualment, Chera té un nivell d’implantació del Carnet Jove del 35,82%.

La comarca de la Plana d’Utiel-Requena compta amb un total de 10 entitats adherides de les que 5 corresponen a ens locals: Camporrobles, Utiel, Requena, Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi i Chera. El nivell d’implantació de Carnet Jove a la comarca ronda el 70%.

L’IVAJ actualitza en el seu web tota la informació respecte a les 843 empreses i entitats que estan adherides a la xarxa Carnet Jove, d’elles 154 són ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana amb la següent distribució: 73 a la província de València, 53 a la d’Alacant i 28 a la de Castelló.

Així mateix, l’IVAJ informa de promocions i ofertes especials a través d’una llista de distribució de Carnet Jove amb 3.109 usuaris i usuàries i de les xarxes socials.

Aquest programa de l’IVAJ es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 30 països d’l’entorn europeu que conformen l’Associació de el Carnet Jove Europeu (EYCA), que garanteix la reciprocitat de les prestacions en els diferents països adscrits.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*