El Consell aprova un conveni de col·laboració per a la regeneració i renovació urbana del nucli urbà d’Olocau

Post també disponible en: Castellano

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica destina 232.062 euros enguany a l’actuació

Contempla l’edificació de quatre vivendes i la rehabilitació d’altres 21 residències

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Ajuntament d’Olocau per al desenvolupament de l’actuació de regeneració i renovació urbana de casc urbà d’aquest municipi per a 2020, en el marc de el Pla Estatal d’Habitatge 2013-2016, que permet que les actuacions s’executen fins a 31 de desembre de aquest any.

El conveni estableix una subvenció per a l’exercici 2020 de 556.154 euros, dels quals el Ministeri de Foment aporta 324.092 euros i la Generalitat 232.062 euros.

El cost total de les actuacions arriba a una inversió de 1.513.000 euros aportats pel ministeri, la Generalitat, el consistori d’Olocau i els particulars.

El conjunt de les obres contempla l’edificació de quatre habitatges amb qualificació energètica tipus “B” en substitució d’altres prèviament demolides, a la zona d’ordenació urbanística A, zona urbanística B i en l’àmbit de protecció BIC de la Casa de la Senyoria, incloent-hi les obres de reurbanització necessàries, així com la gestió tècnica i informació necessària a través d’un equip de gestió.

També inclou la rehabilitació de 21 habitatges, executant-se obres de recuperació d’elements estructurals de l’edifici, accessibilitat, adequació d’elements comuns i habitabilitat dels immobles.

L’ens gestor de l’actuació és l’Ajuntament d’Olocau. Una comissió de seguiment, formada per dos representants de la Generalitat i dues de el consistori, supervisaran els treballs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*